פורסם 2007 במרץ 718 שנים תרגיע אחי באיספת ההורים האחרונה הציונים שלי היו מטמטיקה 27 40 11 לשון 0 :\ אנגלית 40 פיזיקה 36 ספרות 23 ושתבין אני יא' ואני לומד פיזיקה אנגלית ומטיקה ל5 יחידות לימוד. אתה רואה אותי אני עדיין חיי עם מחשב תכלס אם אתה לא תחליט להישתפר אף אחד לא יכריח אותך להישתפר לא ההורים שלך לא לקיחת המחשב לא מורה לא מחנכת לא מנהל ולא ראש הממשלה :\ Its all up to you שלא תבין אותי לא נכון אני לא מועדד אותך לא ללמוד ההפך אני מראה לך שלא הכל כל כך נורא ^^ עריכה עוד 111 הודעות ואני מגיע לשטן
פורסם 2007 במרץ 718 שנים יום הורים אני אומר שההורים שלי עובדים באותם שעות ובסוף יוצא שהמחנכת בלבד מדברת עם אמא שלי בטלפון
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תרגיע אחי באיספת ההורים האחרונה הציונים שלי היו מטמטיקה 27 40 11 לשון 0 :\ אנגלית 40 פיזיקה 36 ספרות 23 ושתבין אני יא' ואני לומד פיזיקה אנגלית ומטיקה ל5 יחידות לימוד. אתה רואה אותי אני עדיין חיי עם מחשב תכלס אם אתה לא תחליט להישתפר אף אחד לא יכריח אותך להישתפר לא ההורים שלך לא לקיחת המחשב לא מורה לא מחנכת לא מנהל ולא ראש הממשלה :\ Its all up to you שלא תבין אותי לא נכון אני לא מועדד אותך לא ללמוד ההפך אני מראה לך שלא הכל כל כך נורא ^^ עריכה עוד 111 הודעות ואני מגיע לשטן הלוואי מצב כמו שלך. אני בכיתה י' עם 5 יחידות אנגלית (ציונים בסביבות ה80-90) אבל מתמטיקה אני 3 יחידות לא שורד (51) מה לעשות, אני לא בנאדם חכם...
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מה קשור בת ים, כל פעם אני רואה שאת יורדת על מישהו אחר בציניות בדיונים שונים מה הקטע שלך?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אני לא ירדתי עליך, וזה גם לא היה בציניות אם תשים לב, קראתי לך מטומטם, בגלל מה שהצעת לו, כי באמת אני חושבת שבשביל להציע כזאת הצעה צריך להיות לא חכם במיוחד.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים זהו שמהדבר הזה של ניתוק חשמל היום יש מחשב שהוא לא מחובר והוא חצי צולע כי ההפסקות חשמל היזומות קרעו אותו לגזרים בגלל זה אף אחד לא מוריד פה את החשמל בביתחוץ מזה שהוא מחובר גם לחדר של אחיות שלי
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תאמין לי שאתה רק תפסיד מי זה שאתה לא לומד אתה רוצה ציונים כמו שליכיתה יאמנהל וכלכלה-20תנ"ך-20לשון-30ספרות-20העדרות- 220שעותאני יחסוך תהמשךתראה את זה לאמא שלך ותגיד לה שהמצב שלך טוב מאוד, נוטה למצויין
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לא, זה פשוט שאותך משאירים בבי"ס מתוך חסד, כנראה. עם ציונים כאלו וכמות חיסורים כזו בד"כ מעיפים אחרי רבעון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.