פורסם 2007 במרץ 718 שנים גם אתם שונאים יום הורים ? ברגעים אלו אמא שלי צריכה לחזור מהיום הורים.הציוניים שלי ממש גרעים אז נראה שלי שאני אומר שלום למחשב עד לחופש הגדול !יש דרך להרגיע את אמא ?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים "אמא כמה יפה את נראת היום"חח תכין לה קפה או משהותתנהג נחמדהדרך הכי טובה להרגיע את אמא שלך,זה להשתפר בלימודים!
פורסם 2007 במרץ 718 שנים איזה כיתה אתה? תאמין לי אם תהיה נוכח בכל השעורים +שעתיים ביום ש.ב, תהיה תלמיד של 8/9
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תכלס הדבר שיעשה לך הכי טוב זה בלי מחשב עד החופש הגדול ברגעים כאלה אני מודה לאל זה שנולדתי 10 שנים אחרייך לא סיבה לרדת על אף אחד
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תאמין לי אם תהיה נוכח בכל השעורים +שעתיים ביום ש.ב, תהיה תלמיד של 8/9 שעתיים של שעורי בית? אתה משוגע! לא צריך לעשות את כל שיעורי הבית, רק כאלה שאתה צריך להשתפר לקראת מבחן, ואין מצב שזה יוצא שעתיים... עם שעתיים של ש.ב צריך להיות טמבל בשביל להוציא 8 ואפילו 9.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים גם אני הייתי פעם בבית ספר במסלול עיוני מתמתיקה+אנגלית+פיסיקה מוגבר אז שעה בסדר ? העיקר שיצליח הבחור .
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לך תעבוד ותקנה מחשב מהכסף שלך ואז אף אחד לא יוכל להגיד לך לא לגעת במחשב כי הוא מהכסף שלך
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אני לא מבין בשטויות האלו, אבל אני יכול להגיד לך מנסיון שלא צריך לעשות יותר מחצי שעה ש.ב ביום בממוצע (בתנאי שהוא נימצא בכל השיעורים).
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לך תעבוד ותקנה מחשב מהכסף שלך ואז אף אחד לא יוכל להגיד לך לא לגעת במחשב כי הוא מהכסף שלךאז היא תגיד לו שהוא לא יכול לגעת בשקע של החשמל כי הוא לא מהכסף שלו.מה אתה אידיוט? איזה מן הצעה מטומטמת זאת? אולי גם שיברח מהבית, ככה אף אחד בכלל לא יגיד לו מה לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.