עבור לתוכן

לוח לOC סביר לE6300

Featured Replies

פורסם

מחפש לוח לOC סביר ושיתמוך בויסטה בעתיד.

המחשב מוזמן באיבורי, ואין להם לוחות של גיגהבייט, אז נא להמליץ על משהו אחר, במחיר של 400-700 +-

מזמן לא התעדכנתי במצב השוק, אז קשה לי להחליט.

פורסם

ABIT AB9

לוח מצויין ואפילו רמה אחת מעל הלוחות של GB

פורסם

יש לי את ABIT AB9

עובד אחלה.

לא מספיק מבין בשביל להמליץ או להשוות אותו לאחרים.

פורסם

GIGABYTE 965P DS3 או S3 REV 3.3.

הם עדיפים על ה - AB9 ב - OC, ב - 740 ש"ח יש את ה - ASUS P5N-E SLI 650I שיהיה גם טוב מאד.

פורסם

בכל מקרה מה שלא תעשה אל תקנה מאייבורי.

מנסיון שלי |:

אתה תצטער אחרי זה כל כך הרבה זמן...

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה באיבורי?

פורסם

אני אתאר את זה בקצרה:

קניתי אצלם מחשב שלם עם ציוד הקפי לפני 3 שנים.

מקלדת ועכבר התפרקו אחרי חודש. אמרתי מילא, גם ככה היו גרועים.

עוברים כמה חודשים, וההארדיסק מתחיל לעשות בעיות. הייתי חייב לאתחל אותו. פתר את הבעייה לשבועיים (עד שלא איתחלתי לא יכולתי להשתמש במחשב).

ככה 4 פעמים קרה, עד שהחלטתי להחליף אותו וזהו. כמובן שאייבורי לא היו מוכנים להחליף לי אותו. מה שהיה שם נקרא פאבריש. אתה יכול לחפש על זה בגוגל, תבין יותר.

טוב. עובר עוד קצת זמן... יש להזכיר שכל המערכת הזו הייתה אחד הדברים היותר רועשים ששמעתי בחיים שלי. ספק רועש, קירור מעבד רועש, קירור מסך רועש, "קירור" מארז רועש.

אחרי שנה וקצת המסך נשרף לי. כן כן, נשרף. בלי שום אזהרה מוקדמת, בלי שום סיבה בעולם. הם לא היו מוכנים להחליף לי אותו. הייתי חייב לקנות חדש.

עוברים להם עוד כמה חודשים, והמחשב לא נדלק, אוי. הייתי צריך להחליף ספק כוח. ניצלתי תהזדמנות והחלפתי גם כ"מ (גם ככה היה לי 5200 לפני שלא סחב לי NOTEPAD), ל6600, שמתפקד באופן סביר עד היום.

לאחרונה יש בעייה גם עם הלוח אם, שמחייבת אותי לשים אותו על ההגדרות הכי נמוכות אחרת יש לי הרבה תקיעות וכו'.

כרגע נשאר מהמחשב המקורי רק המארז, המעבד והלוח אם, מתוך מחשב שלם, וציוד הקפי שלם (הרמקולים שהם קנו בשקל תשעים בשוק הימאים נשרפו לי גם חח, אל תשאל אותי איך, אין לי מושג).

קיצר - אל תקנה שם.

פורסם

יכול לחזק....אחרי שראיתי את המחשב של דוד שלי ואת המחיר שהוא שילם עליו הבנתי מה זה אומר לעבוד על אנשים בעיניים....חוץ מהמעבד והלוח אם שגם היה מעפאן הכול היה של חברות לא מוכרות...הכרטיס מסך היה של איזו חברה שאין לי מושג מה השם שלה....הזיכרונות רק לאוהים יודע מאיפה הביאו אותם...

קיצר יכול רק לחזק...

פורסם
  • מחבר

אבל אני קונה עם מפרט מפורט, כולל שם דגם מדוייק מה כבר יכול לקרות?

פורסם

הם יכולים לדחוף לך חלקים פגומים ואולי גם חלקים שבכלל לא בקשת וגרסאות שאתה לא מעוניין בהם

לך תדע

פורסם

בוא קח דוגמא....אתה לוקח ישר C2D אז זה שונה אבל קח דוגמא מדוד שלי...לקח לוח של ג'יגהבייט שתומך C2D עם פנטיום D במחשבה שכשהוא יחסוך טיפה יותר הוא ייקנה פנטיום D...מה היתברר? יש ללוח גירסאות (REV) גירסא REV1 לא תומכת בקור2דו וREV2 כן תומכת...ולמרות שהוא ביקש והם כמובן הביאו לו את הגירסא שלא תומכת...

אני לא רוצה לפתוח עליהם סיפר למה יש לי מלא להגיד לך עליהם...אבל זה נגד החוקים פחות או יותר ואני לא מיתכוון לקבל אזהרה...אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ואני יסביר לך שם מה עבר עליו עם החנות הזאת.

פורסם

יש אתה לוח של ABIT ה AB9 ,

IL9 עד 350 ב FSB -זה ל OC די מוגבל =7*350 =2450

יש אתה ASUS P5B-E נירא לי שהוא מוגבל אבל לא בטוח (תבדוק)

יש אתה DS-3 של GYGABYTE או הרגיל ה S3 ה 965 P

DFI לא מומלץ למה יש לה מגבלה ובעיות מסיומת בלוחות של ה 975 .

אני הייתי הולך על ה AB9 הרגיל למה ההדבל בינו לפרן הרגיל הוא מזערי והוא אחלה לוח .

יש פו הרבה תגובות רעות נגד איבורי מחשבים לא מומלץ .

פורסם

הם יכולים לדחוף לך חלקים פגומים ואולי גם חלקים שבכלל לא בקשת וגרסאות שאתה לא מעוניין בהם

לך תדע

זאת תגובה שעוברת על החוקים

אני לא רוצה לפתוח עליהם סיפר למה יש לי מלא להגיד לך עליהם...אבל זה נגד החוקים פחות או יותר ואני לא מיתכוון לקבל אזהרה...אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ואני יסביר לך שם מה עבר עליו עם החנות הזאת.

אם אתה מספר את האמת, ודברים שקרו לך, לא לאח של דודה של סבתא של השכן, זה בסדר גמור

פורסם

אוקיי צודק...אבל בכול זאת זה קרה לדוד שלי...כאילו הוא גר ממש לידי אז אני יודע בוודאות מה קרה לו כי אני גילית את זה שהלוח שלו לא בסדר כשהוא רצה לשדרג...בכול זאת ניראה לי שהוא הבין מה שרצינו להבהיר לו...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עקרונית ההצעה סגורה כבר, אבל אעמוד על המשמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים