פורסם 2007 במרץ 718 שנים לא...PQ זו פשוט סיומת בידיוק כמו PK/HK/HZ ועוד ועוד..הוא יקר יותר מסיבה אחת. שני גיגה על סטיק, מה שמאפשר סה"כ 8GB. דבר שיחסית קשה לעשות היום ולכן זה עולה יותר.ולכן מי שלא בונה מערכת עם 8GB או בכוונה לשדרג ל 8GB זה מיותר ביותר עבורו.אבל מי שרוצה לשדרג ל4 GB בקרוב ורוצה שזה יעבוד אצלו בDC כדאי לו לקנות 1 של 2 GB
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אבל מי שרוצה לשדרג ל4 GB בקרוב ורוצה שזה יעבוד אצלו בDC כדאי לו לקנות 1 של 2 GBלא..אם אין כוונה לשדרג ל8GB ולא מדובר על מערכת AMD (הם עדיין לא תיקנו את זה עם המעבר לDDR2 נכון ?) אין שום בעיה לעבוד עם 4 סטיקים של 1GB ב DC.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לא..אם אין כוונה לשדרג ל8GB ולא מדובר על מערכת AMD (הם עדיין לא תיקנו את זה עם המעבר לDDR2 נכון ?) אין שום בעיה לעבוד עם 4 סטיקים של 1GB ב DC.צודק שכחתי שאפשר לעשות 4 של1
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אמרו לי את זה פה.........זה לא נכון..???אני אישית לא שמעתי על דבר כזה בפנטיום D זה בטוח לא נכון
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לא...PQ זו פשוט סיומת בידיוק כמו PK/HK/HZ ועוד ועוד..הוא יקר יותר מסיבה אחת. שני גיגה על סטיק, מה שמאפשר סה"כ 8GB. דבר שיחסית קשה לעשות היום ולכן זה עולה יותר.ולכן מי שלא בונה מערכת עם 8GB או בכוונה לשדרג ל 8GB זה מיותר ביותר עבורו.הבחור צודק חלקית.לאותיות יש משמעות והאות P מסמלת Performence.http://www.gskill.com/en/naming.pdf
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אם הם קוראים לסטיק הזה Performence הם עושים מעצמם צחוק.. או (וזה כניראה הסיבה) שכוונה בביצועים הוא נפח הזיכרון האפשרי (8GB) ביחד עם מהירות סבירה (800MHZ).. אבל כבר היו כאלה קודם :
פורסם 2007 במרץ 818 שנים וכשהם מחשיבים את ה-HZ ל-Hi Performence, זה כן הגיוני?בינינו כל זה שטויות ולא יהיה הבדל ביצועים מורגש בין זיכרונות עם אותם תזמונים ותדר.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים יהיה הבדל בOC בגלל סוגי צ'יפ..... אבל מי שלא עושה OC אז לא נראה לי שירגישו הבדל...
פורסם 2007 במרץ 818 שנים בדיוק מה שאני אומר, כל השמות שהיצרניות נותנות לסדרות, הן בעיקרון חסרות משמעות למשתמש הביתי הממוצע.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים http://www.vr-zone.com/index.php?i=4473&s=1יש לך שם תבלא . תסתכל ותבין למה ההבדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.