עבור לתוכן

מחפש לקנות בארץ אחד משני העכברים המצוינים בגוף ההודעה

Featured Replies

פורסם

האם יש לקנות בארץ ?-

Razer DeathAdder

או

Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse

פורסם

אני יודע שיש את ה HABU ב BUG במחיר של ניראה לי 330

אני ראיתי אותו ביום ראשון בחנות באזריעלי ניראה אחלה עכבר.

פורסם

רוב פה קונים G5 בגלל שהוא יותר פופולארי וזול, סתם ככה? אז לא...... יש לו יותר ייתרונות מאשר לעכברים שציינת:

למשל יש כפתור צידי שהוא יותר נוח נגיד ואם אתה רוצה לדבר הבמשחקים דרך המיק

שינוי DPI

וכו'....

מהתנסות אישית בG5 הוא אחלה עכבר וגם הוא לא עולה ייקר כמו שפעם הוא עולה 310 ש"ח ב-KSP

כרגע אין להם במלאי אז תבדוק מתי ייגיע ואם אתה מעוניין לקנות...

פורסם
  • מחבר

תאמין לי היתי קונה g5

אבל אני מברר בשביל חבר ששונא את לוגיטק

וגם לא רוצה עכבר לייזר אלא אינפרא אדום,

שאלתי למה, ענה לי בתשובה טיפשית: :s07:

היה לו עכבר לייזר, נדמה לי mx1000, והבעיה שלו היתה שבצורת המשחק שלו יוצא לו הרבה להרים את העכבר מהפד כשהוא מגיע לקצה הפד, ולהחזיר אותו למרכז.

הבעיה בלייזר, זה שהוא זז גם כשמרימים אותו מעט מהפד, בגללזה הוא נתן את ה mx1000 לאבא שלו. :screwy:

עכשיו הוא מחפש משוה חדש.

דרך אגב היה לי mx500 בבית וקשקניתי עכבר חדש אז לקחתי את ה mx500 לעבודה, (אני עובד על מק)ונעצבתי לגלות ששוב לוגיטק פישלו בדריברים שלהם.

הדריברים שלהם למק פשוט מקרישים את המחשב(ו..כן זה בעיה של הדרייברים, בדוק על כמה וכמה מקים אם מערכות הפעלה בגירסאות שונות).

אז אני לא מאשים אנשים שלא אוהבים לוגיטק(בעיקר שמאליים) :-\

פורסם

תאמין לי היתי קונה g5

אבל אני מברר בשביל חבר ששונא את לוגיטק

וגם לא רוצה עכבר לייזר אלא אינפרא אדום,

שאלתי למה, ענה לי בתשובה טיפשית: :s07:

היה לו עכבר לייזר, נדמה לי mx1000, והבעיה שלו היתה שבצורת המשחק שלו יוצא לו הרבה להרים את העכבר מהפד כשהוא מגיע לקצה הפד, ולהחזיר אותו למרכז.

הבעיה בלייזר, זה שהוא זז גם כשמרימים אותו מעט מהפד, בגללזה הוא נתן את ה mx1000 לאבא שלו. :screwy:

עכשיו הוא מחפש משוה חדש.

דרך אגב היה לי mx500 בבית וקשקניתי עכבר חדש אז לקחתי את ה mx500 לעבודה, (אני עובד על מק)ונעצבתי לגלות ששוב לוגיטק פישלו בדריברים שלהם.

הדריברים שלהם למק פשוט מקרישים את המחשב(ו..כן זה בעיה של הדרייברים, בדוק על כמה וכמה מקים אם מערכות הפעלה בגירסאות שונות).

אז אני לא מאשים אנשים שלא אוהבים לוגיטק(בעיקר שמאליים) :-\

חחחח כמה שכל דבר קטן מפריע איך כל אחד פה מסתדר עם G5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים