עבור לתוכן

צריך עזרה לחבר את המחשב לטלויזיה!!

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!!

עזרה בבקשה!

פורסם

אז ככה, קודם כל חשוב שתדע שהתמיכה של הכרטיס היא עד לגודל מסך טלויזיה של 28 אינצ',מעבר לזה הרזולוציה כבר לא טובה. דבר שני, החיבור הכי טוב הוא בעזרת כבל S וידאו איכותי בתקווה שיש לך בטלויזיה כניסת S וידאו,חשוב מאוד לא לחסוך באיכות הכבל הזה,זה משפיע בצורה רצינית על איכות התמונה שתקבל בטלויזיה, החיבור הרגיל בעזרת כבל RCL לא שווה כלום ואיכות התמונה בזבל,זה הכל מנסיון. דבר שלישי כשקנית את הכרטיס קבלת דרייברים להתקנה אשר שולטים ומאפשרים את יציאת ה TV ,תתקין אותם ולא שום דבר אחר. דבר רביעי,אל תנסה לחבר במקביל מסך מחשב רגיל ואת הטלויזיה,זה יעשה לך המון בעיות. דבר חמישי, כבל ה S וידאו יחובר לכניסה הייעודית שלו ואת המחשב תוכל לקלוט בערוצי ה AV שיש לך בטלויזיה,בתוכם נמצא ערוץ ה S וידאו,אם אין לך בטלויזיה כניסת S וידאו תוכל לקנות מפצל בעל כניסת Sוידאו שמתלבש על כניסת ה 21 פינים של הטלויזיה ועליו תלביש את כבל הS וידאו,אם אינך יודע מה זה כבל Sוידאו זה כבל בעל בננות שמזכירות מאוד את כניסות ה PS שיש לך במחשב. דבר אחרון שחשוב שתדע, באפשרויות שיש לך בכרטיס אתה יכול לעשות כיוונים של תאורה וצבע וחדות ומרכוז התמונה ועוד הרבה דברים אבל זה יום לימודים ארוך ונורא מסובך ובעייתי,ועל זה תוסיף את הכוונון של הטלויזיה עצמה,,אבל מה שלא תעשה אתה בחיים לא תגיע לרמת תמונה של מסך מחשב איכותי אז קח את זה בחשבון,,,בשורה התחתונה עדיף להשקיע במסך מחשב איכותי בקוטר של 20 אינצ' ומעלה בהנחה שקיימים כאלו במקום להרוג לעצמך את העיניים עם הטלויזיה,,כל זה מנסיון של שנה ועד לרגע זה גם עם הכרטיס בעל יציאת הTV המטומטם. כל טוב אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים