עבור לתוכן

חיבור מסך למחשב שישמש גם כטלויזיה

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה

אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל.

עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט

או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע.

בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב?

ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם)

תודה רבה!!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ אבל אולי יש מישהו שיכול לעזור לי?

פורסם

אהלן חברה

אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל.

עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט

או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע.

בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב?

ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם)

תודה רבה!!

שמע לדעתי, הייתי קונה כ.טלויזיה חדש (מכיר את מה שיש לך, אצלי הוא התקלק תוך שנה שנתיים) והופך את המחשב ליחידת HTPC בין השאר..

כלומר, הופך את המחשב למקליט תוכניות בסיגנון YES MAX

פורסם

באותו העניין, מה ההבדל בין הכרטיסים השונים מבחינת פיצ'רים ואיכות?

למשל מה ההבדל בין ה LEADTEK WinFast TV2000XP Global לבין ה LEADTEK WinFast PVR3000 Deluxe ? (שעולה יותר מפי שתיים ממנו).

והאם לא פשוט עדיף לחבר את הממיר דרך קומפוזיט או דרך סקארט=>קומפוננט למסך תומך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים