עבור לתוכן

סוף סוף הספק אצליANTEC NEO HE 550W תמונות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף...

אתם רוצים תמונות!?

פורסם

א.

שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף..

ב. מה הקשר בין תמונות לספקים? מה זה יעזור?

ג. אם כבר פתחת תרד כזה עם כותרת כזאת למה לא שמת תמונות לפחות?

פורסם
  • מחבר

הגיון, לא צריך להיות קשר בין תמונות לספקים...

יש קשר בין שבן אדם משלם 700 שקל בערך לזה שהוא רוצה לראות כמה שיותר פרטים על מה שהוא הולך לשלם!!!

חוץ, יש הרבה תמונות בגוגל, אבל פה באתר אין, יהיה סבבה, לפחות לי, לראות ולקרוא מחברים בפורום שקנו בעצמם איך הכל נראה, מה הם חושבים מה טוב מה לא...

קפיש!?

למה לא שמתי כבר תמונות, כדי לדעת אם בכלל אנשים מעוניינים...שיניתי את הכותרת...

פורסם

אין צורך בתמונות,תתחדש.

לגבי הסטיקי - אני לא רואה בזה שום טעם,יש תמונות בגוגל ואני גם לא חושב שזה משנה בכלל איך ספק נראה מאחר והוא בתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

סבבה

פורסם

חח קצת ביאסתם אותו ואני יודע מה זה שקונים משהו חדש ומתים להראות לכולם, אז לא יהיה אכפת לי לראות קצת תמונות :)

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

חחח,תודה על ההגנה אחי... זה כיף באמת,אבל לא היית מעדיף נגיד שמישהו שאתה מכיר מהפורום נותן לך חוות דעת אישית+תמונות על משהו שהוא עצמו פתח וראה ולא רק קרא מאמר של מישהו,מישהו שאתה קצת יותר "מתחבר" אליו והוא בראש שלך,ישראלי... כי וואלה זאת השקעה של כסף,שאתה משקיע אתה רוצה לדעת כמה שיותר על מה... לקרוא מחברים בפורום שהם עצמם קנו זה הכי כיף! דרך אגב יש לי שאלה,יש את הכבלים של ה 12V ועוד כבל עם 4 פינים שחיברתי.וישנו עוד כבל של 6 פינים שלא מצאתי לו מקום,של מה זה? זה בגלל שהלוח הוא V2.0 והספק הוא V2.2

פורסם

אין צורך בתמונות,תתחדש.

לגבי הסטיקי - אני לא רואה בזה שום טעם,יש תמונות בגוגל ואני גם לא חושב שזה משנה בכלל איך ספק נראה מאחר והוא בתוך המארז.

באמת מצחיק.

כנ"ל לגבי כרטיסי מסך שאני רואה אנשים כותבים-"איזה כרטיס מסך מדהים,יפיוף וכו' "

רבאק,אתה דוחף אותו לסלוט וסוגר הקופסא ,לא?

תיפגשו בשדרוג הבא...

פורסם
  • מחבר

אחי,זה ממש לא בקטע של לראות את העיצוב או משהו,כי מי שמכיר ספקים של אנטק הם נראים פשוט רגילים.. זה הקטע של לראות מה אתה מקבל באריזה,איך החלקים נראים,אם הם איכותיים,אני לא הייתי סומך על הפרסומות של אותו מוצר,הייתי מעדיף שאיזה מישהו פשוט צילם את זה בלי שום משחקים ועיצובים,אמיתי!

פורסם

מתמונה של בחור פשוט שקיבל את הספק אתה לא תבין אם הרכיבים איכותיים או לא.

יש ביקורות שבודקות גם עניינים כאלה,אורך כבלים,איכות רכיבים פנימית וכו' וכו'.

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה,יש למישהו תשובה לשאלה ששאלתי בהודעה הקודמת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים