פורסם 2007 במרץ 618 שנים LOL! עשיתי את זה שנה שעברה...נוסטלגיה... קיבלתי שמונים ומשהו אם אני לא טועה..לא קשה במיוחד..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים עשית תשאלון הזה?http://elecomp.cet.ac.il/elecomp/tests/technicians/bagrut06/75000106.pdf תאמין לי זכית,אחלה מבחן היה שנה שעברה..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים השלמתי את המבחן של שנה שעברה (ועברתי ) אחרי שלא למדתי 3 שנים (צבא ) עכשיו אני כבר לא זוכר כלום :s05:
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר בסדר הוא עשה טרום רפורמה..עכשיו שיולי תמיר שרת החינוך היא אמרה שהיא רוצה שיהיו שאלות מחשבה ולא טכניות כמו כל השנים...אגב השנה אם ייתנו באמת שתי שפת C ושתי אסמבלי אז כנראה אחד C תכנות ואחד הסבר תוכנית וכנ"ל אסמבלי לא ?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אין לדעת,העיקר שלא ידפקו אותנו עם שאלות קשות תגיד,אתה יודע איך מחשבים את הציון הסופי של ההנדסאי? מה המשקל של כל בחינה?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר הם לא מחשבים לך שום ממוצע... הציון הסופי שלך למשל במה שעשית היום הוא מגן+מבחן 50 50 ואז נוצר לך הציון הסופי. ככה הם עושים את זה ל-4 הבחינות שלך (2 השנה ו-2 של יד'). עכשיו יש לך איזה 5 בחינות אז יש מצב שנה הבאה יש לך 3 בחינות... בכל אופן בגליון ציונים יהיו לך את 5 הבחינות הללו ציון סופי של כ"א, ומתחת בנפרד ציון סופי של הפרוייקט. כמו כן יהיו לך את הציונים הרגילים בנפרד מחלק זה של כל שאר המקצועות הרגילים שלמדת בשיגרה. תכלס מה שחשוב זה ממוצע של 5 הבחינות החיצוניות (ללא הפרוייקט), ובחלק מהמקומות מחשיבים גם את הפרוייקט (כאילו מקצוע שישי היה). ויש מקומות שלוקחים את גיליון הציונים של המקצועות שבשגרה מחשיבים כ- 40% ואת המקצועות החיצוניים 60% (חלקם מחשיבים את הפרוייקט איתם). ורוב המוסדות דורשים 80 בשקלול. זה רק נותן קצת פטורים לרוב עד 30 באונ' \ מכללה, ומה שכן... אם יש לך 80 לרוב תהיה פטור מפסיכומטרי אבל רק במכללות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.