פורסם 2007 במרץ 618 שנים חחח מזל שאני ברפורמה.. שאלת מתנה שאלה 5דרך אגב מישהו פה עשה את השאלון של הרפורמה?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אה אז בגלל זה לא למדנו היום אלקטרוניקה (שעה שלישית - 10+ ),המורה אכן אמר שעליו להשגיח על בחינה או משהו כזה.*פוף ונעלמתי ללמוד להיסטוריה :-X :-\ *
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אין פתרונות אך אני וידידי MR_K נשמח לענות על שאלות הבחינה. כמו כן אכן שאלה 5 מתנה MR_K, אך מה דעתך בכללי האם יותר קל הרפורמה או זה ?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים לי היה ספרתית+הנדסת חשמל כך שהנושאים לא אותו דבר. היה לנו שאלה שדומה לשאלה 2.. ושאלה על ממיר D/A מסוג R/2R שהייתה די קלה,חח דחפו לכם ממיר עם DAC08 הבחירה בבחינה שלנו הייתה אחלה,בגלל האנגלית,משנה הבאה חובה אנגלית טכנית
פורסם 2007 במרץ 618 שנים בכללי כן,היו שתי שאלות,נראה לי שהם תמיד יעשו שאלה ראשנה מאמר (בבחינה היה על מגברי שרת) ובשאלה השניה נותנים דפי נתונים של רכיב ושואלים שאלות.צריך לענות בעברית,מי שטוב באנגלית עושה את האנגלית בחמש דקות.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר נשמע לא סיפור כזה מי יודע מה...אגב על מה אמרת שיש לך את הבחינה שבוע הבא ? אולי אני יעשה... ואיזה נושאים (בכללי ככה)...
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הבחינה שבוע הבא היא במדידות ומכשור+אסמבלי 8051+שפת Cמדידות ומכשור זה מעצבן כי צריך לזכור המון דברים :-X
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר ואם אני לא אענה על כלום ממדידות ומכשור אלא רק על סי ואסמבלי יש אופציה כזו לקבלת 100 נק' ?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר יש מצב אז שאני עושה...אתה יכול לפרט לי רק את חלוקת השאלות ואפשרויות המענה עליהם ?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים חלק ראשון אסמבלי+שפת Cלדעתי יתנו 2 באסבמלי ו2 בשפת Cחלק שני מדידות,ארבע שאלות.צריך לענות על ארבע שאלות מתוך השמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.