עבור לתוכן

Total Lunar Eclipse, March 3rd 2007

Featured Replies

פורסם

ובכן, בגלל שיצאתי לצבא יום ראשון לא היה לי זמן לערוך את התמונות אז רק היום הספקתי. :smile1:

היה אחלה מזג אוויר והסתדרתי נפלא עם הציוד למרות שלא תיכננתי לצלם מספר תמונות בסוף לא התאפקתי.

ובכן, אני אתן לתמונות לדבר בעמוד אינטרנט שעשיתי :

פורסם

כרגיל... מעולה :xyxthumbs:

פורסם

טוב כאן אני כבר לא מבין כלום :s05: אך הצלחת לצלם במצלמה canon a610 באיכות שכזו אלה אם עשית את זה דרך טלסקופ ?????????????????...

פורסם

כרגיל... מעולה :xyxthumbs:

פורסם

טוב במקרה הזה אני חייב תגובה או שאני מתפוצץ ,אני עם E-500 בעזרת עדשה של אורך מוקד 300 מ"מ הצלחתי לתפוס בקושי גולות לבנות ואתה עם מצלמה פושטית יחסית (5 מגה פיקסל עם זום אופטי כפול 4) הצלחת לתפוס את הירח בכל אדרו :s05: ,הסבר נמק ותן דוגמאות ולא אני חותך את הורדים של המצלמה שלי :smile1:

פורסם

equipment: tento 10x50 binocular

פורסם

טוב במקרה הזה אני חייב תגובה או שאני מתפוצץ ,אני עם E-500 בעזרת עדשה של אורך מוקד 300 מ"מ הצלחתי לתפוס בקושי גולות לבנות ואתה עם מצלמה פושטית יחסית (5 מגה פיקסל עם זום אופטי כפול 4) הצלחת לתפוס את הירח בכל אדרו :s05: ,הסבר נמק ותן דוגמאות ולא אני חותך את הורדים של המצלמה שלי :smile1:

אחי.... אם היית קורא היית מבין שזה לא בא "בנס" אלא בעזרת משקפת 10X50.... ;)

פורסם

צילום מצויין.

פורסם

:-[ :s07:

פורסם
  • מחבר

;D ;D

"זו לא המצלמה, זה הצלם." :lol:

רק התמונה של התקריב צולמה דרך המשקפת, כל שאר התמונות צולמו עם המצלמה נטו.

פורסם

אוף אל תזכיר לי...

עכשיו אני נזכר למה בא לי 70-300VR :bash: :bash:

פורסם

אחלה תמונות-תודה.

הייתי בחוץ אבל רחוק מהבית והמצלמה אז לא צילמתי אבל עכשיו יש צילום-חע תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים