עבור לתוכן

שחור-לבן בחיבור S-Video בין מחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך RADEON 9200.

חיברתי בין הכרטיס מסך לבין הטלויזיה (של TOSHIBA ..לא הכרחי אבל שיהיה...הטלויזיה לפחות בת 10 אם לא יותר..) באמצעות כבל S-Video ואני רואה את התצוגה במחשב בצבעים (אולם תצוגת מסך המחשב התכווצה כנראה כדי להתאים עצמה לתצוגת הטלויזיה...לא חשוב לי כ"כ תצוגת צג המחשב) אבל הטלויזיה מציגה תמונה בשחור-לבן.

אני בטוח כמעט ב100% שזאת בעייה של הטלויזיה כי היא לא מולטי-סיסטם כנראה אבל בכל זאת אם מישהו מכיר פתרון לבעיית השחור-לבן באמצעות שינוי הגדרות במחשב בלבד ולא ע"י החלפת הכבל מאס וידאו לקומפוזיט - RCA (שזה הפתרון שאעשה במידה ולא יוצע לי פתרון מעשי על ידי מישהו בפורום הזה) אשמח לקבל הצעות.

יש לציין שבפעם הקודמת שחיברתי בין הטלויזיה המדוברת (TOSHIBA) לבין כרטיס מסך אחר בעייתי משהו(ג'יפורס) התוצאות בטלויזיה היו:

בכבל S-Video - שחור-לבן ...ונהפך לשחור בעלייה (בשלב של לפני ה"ברוך הבא")

בכבל RCA - צבעוני...ונהפך לשחור בעלייה (כנ"ל)

כך שהמסקנה שלי היא שהתקיעה בעלייה נבעה מהבעייתיות של הג'יפורס שהרי עכשיו עם הרדאון אין תקיעה בעלייה כלל וכבר רואים את השולחן עבודה כמו שצריך...והעניין של השחור-לבן נובע כנראה מהחיבור של האס-וידאו עם החוסר מולטי-סיסטם של הטלויזיה...כך שאם אחבר בכבל RCA מבחינה הגיונית, אראה גם צבע וגם המסך לא ייהפך לשחור בעלייה.

שאלה נוספת: בכרטיס מסך של רדאון אין יציאה של RCA אלא רק של אס-וידאו ובטלויזיה יש גם אס-וידאו וגם RCA.

האם כבר הממיר בין אס-וידאו מהמחשב לRCA בטלויזיה אכן יתן לי לראות צבעוני בלטויזיה??

פורסם

בלי לקרוא את כל הסיפור הארוך ומניסיון אישי..

תסמן גם בהגדרות במחשב וגם בהגדרות בטלויזיה S-VIDEO והכול יעבוד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

ואיפה אני מסמן את זה?

אשמח לקבל צעדים כמו ...מאפיינים>הגדרות... וכד'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים