פורסם 2007 במרץ 618 שנים רציתי לדעת האם אפשר לחבר מייצב מתח ללא מעגל קבלים ושיפעל, או שחייבים לחבר את אליו את הקבלים וכל השאר..?יש לי מייצב שמוריד את המתח ל 3.3 וולט
פורסם 2007 במרץ 618 שנים במייצב מתח יש שלוש רגליים.. כניסה, אדמה, ויציאה.בכניסה אתה שם לדוגמא USB (סתם דוגמא..) עם 5V.. ואת השחור לאדמה כמובן.. ביציאה אתה מחבר לדוגמא לד או מה שלא תרצה.. וזהו.. הקבלים לא כאלה נחוצים במעגלים במתח וזרם נמוכים שכאלה לפחות לפי מה שידוע לי...
פורסם 2007 במרץ 718 שנים במייצב מתח יש שלוש רגליים.. כניסה, אדמה, ויציאה.בכניסה אתה שם לדוגמא USB (סתם דוגמא..) עם 5V.. ואת השחור לאדמה כמובן.. ביציאה אתה מחבר לדוגמא לד או מה שלא תרצה.. וזהו.. הקבלים לא כאלה נחוצים במעגלים במתח וזרם נמוכים שכאלה לפחות לפי מה שידוע לי... יש כל מיני מייצבי מתח, בינהם חלק דורשים רכיבים חיצוניים (קבלים נגדים וכו')לכותב -אתה יכול לרשום את שם המייצב?, ובאיזה מעגל הוא עומד?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר דגם המיצב:AZ1086T3.3407BJהמייצב מיועד להורית מתח בשביל לדים מסוג סופר ברייט.המיצב מקבל מתח בין 5V ל-12V מהבקר שלי, והוא אמור להוריד את המתח ל 3.3 וולט. במקרה שלי יוצא לי מתח 0.2V.. אין לי מושג למה... בדקתי כמה מייצבים מאותו סוג וכולם מחזירים לי את אותו פלט.. מה שעשית זה חיבר + לרגל השמאלית מינוס לאמצעית, ולרגל הימנית פלוס יציאה...וזה מוציא לי 0.2V.והמתח הנכנס הוא בערך 6V וגם ניסיתי עם 12V והכל נותן אותו דבר...ואני חוזר.. המייצב לא דפוק כי בדקתי כמה.. אלא האפשרות האחרונה שלי זה שצריך לבנות לו מעגדל או משהו...למישהו יש פיתרון?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים חיברת את הרגליים הפוך!ראה דפי נתונים: http://www.google.com/url?sa=t&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fwww.sigexsemi.com%2Fproduct%2Fimage%2FAZ1086.pdf&ei=wi3wRfOFDY6IQ7ztiOwJ&usg=__BVWVJq-RHrqMiMfwUgCMb-ePsJ8=&sig2=cisXtrdbLVHhLscQR5z40w
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר שלום, שמתי לב לבעית הרגלים. בטעות הורדתי דף נותנים לא מתאים...יש לי עכשיו בעיה אחרת אני צריך עוד שתי מייצבים כאלה ואני לא מוצא חנויות באזור פםתח תקוה.. ידוע לי על כמה חנויות בתל אביב אבל אני ישמח אם מישהו יוכל להביא לי כתובת של חנות שהוא מכיר באזור פתח תקווה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.