פורסם 2003 בינואר 322 שנים התקנתי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס,לוח אם, עדכון ביוס , התקנתי גם את INTEL ACCELERATOR ... פשוט שום דבר לא עוזר! נ.ב וגם התקנתי SP1 גם לא עזר ...
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר החלפתי ... וזה לא כל חודש זה במשך 3 חודשים בערך ... חרא , הגדרה:ציון 3DMARK ללא O/C בערך 7900תקיעות ב MAFIA תקיעות ב GTA3 תקיעות ב NFS6 מה עוד ?! עוד לא ניסיתי את ה UT2003 .. אבל בטח גם שם יהיה הכל חרא! עזרה ?! מישהו ?! קניתי מחשב בשביל משחקים ואני לא נהנה ממנו כבר יותר מחצי שנה !!! :-[
פורסם 2003 בינואר 322 שנים איזה דריברים אתה באמת משתמש?(מה גורם לי לחשוב שהוא משתמש בקאטאליסט 2.2? ) ואם החלפת כרטיס וזה כרטיס חדש, הבעיה במחשב.
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר הבעיה היא לא במחשב כי הציון של ה PCMARK הוא בסדר גמור למערכת שלי ... ואנשים עם מערכת כמו שלי אמורים לקבל 8500 מינימום ! אני משתשמש בדריברים CATALYST 2.5 ...ועוד משהו ... אני לא ידוע איך משווים באתר של ה 3DMARK ... אבל אני יודע שהציון שלי נמוך.עריכה: SPIRITKNIGHT שתוק....
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר בבקשה תשובות לעיניין ... מה הקשר לPCMARK?!החלפת את הכרטיס או לא החלפת? שאלה פשוטה: כן\לאאם לא ראית את העריכה שלי אז אני יחזור עליה ! שתוק כבר !
פורסם 2003 בינואר 322 שנים ילדים, דיי לריב! : עכשיו ל"בעיה" שלך, לי יש כרטיס מסך יותר טוב, ומעבד בטיפה יותר טוב ( השאר אותו הדבר - חוצמיזה שלך יש קירור שאפשר לקרוא לו קירור ), ואני מקבל 8300, אני לא רואה פה שום בעיה עם הציון! בקשר לתקיעות, מזתאומרת תקיעות? כמה פריימים לשניה אתה מקבל ~? ( תעזר בתוכנה www.fraps.com ) .
פורסם 2003 בינואר 322 שנים לפי המפרט יש לך רק 256 מ"ביתכן וזה הסיבה לתקיעות והגימגומיםככה היה גם אצלי עד שהוספתי עוד 256 עכשיו עם 512 הוא עובד חלק ונפלא
פורסם 2003 בינואר 322 שנים עכשיו ל"בעיה" שלך, לי יש כרטיס מסך יותר טוב, ומעבד בטיפה יותר טוב ( השאר אותו הדבר - חוצמיזה שלך יש קירור שאפשר לקרוא לו קירור ), ואני מקבל 8300, אני לא רואה פה שום בעיה עם הציון! mrratz, קרא את מה שאמרתי, זה לא קשור לזיכרון . : הביצועים מצויינים, אתה לא צריך להתבכיין, אתה צריך להודות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.