פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני מנסה היום להשיג את היבואן ונותן אחריות על המסך "לייף מחשבים" ולא מצליח. מספר טלפון הוחלף ולא אומרים לאיזה... ב- 144 נותנים טלפונים שאף אחד לא עונה וגם למיילים הם לא מתייחסים? האם החברה הזאת קיימת בכלל? האם הם לא פשטו רגל? פשוט באחת החנויות נאמר לי שמלאי מסכי סוני נגמר להם ולא בטוח אם יתחדש... מפחיד לקנות מוצר שאת היבואן שלו וזה שנותן גם אחריות עליו אי אפשר לאתר...
פורסם 2007 במרץ 618 שנים תראה, אאל"ט ככה או ככה היצור של הדגם הזה הופסק, אז זה משהו שאתה צריך לקחת בחשבון.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אז למה כולם ממליצים על המסך הזה אם בכלל אי אפשר להשיג אותו :pissed: אפשר להשיג את המסך. לא הצלחתי להשיג את היבואן...
פורסם 2007 במרץ 718 שנים נו קנית את המסך? כמה עולה? איפה אפשר לראות אותו? הוא מיוצר עדיין? יש עליו אחריות?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לייף אחלה יבואן מיספר 1 בשירות וטיב המוצרים.ואת זה א ני אומר מנסיון רב שנים של יחסי מיסחר עימו.דןהחפץ במעשה נקי יבוא אצל אומן בקי.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מקפיץ למען הסקרנות של לדעת כמה המסך עולה, איפה אפשר לקנות אותו, והאם יש אחריות.(הרי pentax, דיברת איתם, לא? אתה חייב לדעת משהו מזה)אני מעוניין מאוד לקנות את המסך והתקשרתי אליהם אבל משום מה הם אומרים שמספר השלוחה לא נמצא או משהו כזה.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר אז ככה. דיברתי עם שירות של לייף מחשבים. אמרו לי שהמלאי עומד להיגמר ולא יחודש יותר. איפה אפשר להשיג? בחנויות שיש ב- zap. תתקשרו ותבררו אם יש להם במלאי. הבחור גם אמר לי שסוני סוגרים את הייצור של LCD. שאלתי למה יחליפו אותו אם לא יהיו מסכים יותר? ענה לי שאולי חנות תתן זיכוי על הסכום ששולם...במסגרת האחריות הם מחליפים מפיקסל רביעי שרוף... וזהו פחות או יותר. אני עדיין מתלבט האם לקנות אותו כי נורא מפחיד אותי שאין יותר מסכי סוני ולך תדע מה היה אם אצטרך להחליף אותו...אגב, מישהו יודע האם למסך הזה יש אפשרות לכיוון גובה?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים למסך יש אפשרות לכיוון גובה (אגב, יש לו ניצרה שמקבעת את הגובה, תיזהר לא לאבד אותה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.