פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר מה שגוגל כן יודע:לכרטיס יש חיבורי קירור בדיוק כמו לג'יפורס 4.מיוצר ב130nm.אוכל משהו כמו 40W.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים כן אבל מי אמר שיותר מ400MHZ צריך?ואני לא לא בטוח שזה קשור לביצועים של הכרטיס
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אוליי יותר FPS ,חייב להיות איזשהו שיפור... כן אבל מה שבאמת מוזר זה שהם מייצרים אותו ב 130NM אנשים אומרים שהכרטיס מתחמם מאוד...מעניין למה.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים זה כולו כרטיס פיזיקה, המחיר שלו מוגזם גם ככה. יצור ב-65 ננו היה משלש את המחיר, ואז מי באמת היה קונה אותו..
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אני לא בטוח שזה יתן יותר FPS ארי כרטיס פיזיקה לא מעלים את הFPS כבר הוכח בעבר אולי בכמה מישחקים מסויימיםכן זה גם אמור להוריד את עלות היצור
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אם ageia הייתה צריכה להתחיל לעשות מחקר ופיתוח עצמאי במחיר של עשרות מליונים לטכנולוגיה הזו..אני לא חושב שזה היה מוריד מחיר.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר AGEIA צריכה להימכר לאזו שהי חברה כמו אינטל או אנווידיה כדי לקבל את התכנולוגיה הזאת.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים למה ניראה לכם שמישהו יקנה אותם?כבר ראינו שהכרטיסי פיזיקה לא כאלה טובים ובמיוחד למישחקים ונגיד מישהו צריך את זה לישמושים מיוחדים נו באמת כמה אחוז שוק זה 3%? אולי?! גם לא שווה..
פורסם 2007 במרץ 718 שנים הכרטיסים האלה לא משמשים לשיפור הFPS אלא להעצמת החוויה. עקב כך כרטיס המסך צריך לרנדר יותר עצמים וחלקיקים ולכן הביצועים לעיתים יורדים.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מה גם עם הגמישות היתרה היום של כרטיסי המסך, אני מניח שבסוף זה ישולב (ב DX 11?).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.