עבור לתוכן

האם אני זקוקה ל-COOLING למעבד AMD 2000?

Featured Replies

פורסם

איך זה קשור?

אנחנו דמברים על אותה זרימת אוויר לרמתר עש מסויימת.

אם כדי לספק זרימת אוויר של 50CFM למשל המאוורר שמגיע על ה6CU ירעיש בכ40DBA זה שעל ה7+ ירעיש בכ35DBA.

לא משנה איך זה מוגדר על ידם..LO\WHIGH..זרימת האוויר היא מה שמשנה, לא אכפת לי איך הם קוראים לזה כל עוד הוא מספק זרימת אוויר טובה+.

פורסם

די גבר להמליץ על הוולקאנו.

או AEROFLOW או AX7.

פורסם

למה?? הבחור לא ממהיר, וצריך קירור מינימלי. אין טעם שהוא יוציע על זה יותר מ100 ש"ח

פורסם

למה?? הבחורה לא ממהיר, וצריך קירור מינימלי. אין טעם שהוא יוציע על זה יותר מ100 ש"ח

:);)

פורסם

אם כבר מתקנים תתקן את כל הפעלים!

לפי דעתי המאוורר המקורי + מריחה נכונה יהיה טוב ;):D

יאיר

פורסם

אם כבר מתקנים תתקן את כל הפעלים!

לפי דעתי המאוורר המקורי + מריחה נכונה יהיה טוב ;):D

יאיר

אני עם יאיר !!

אבל אם בא קצת להוציא יותר (ולקבל יותר) אני עובד עם וולקנו 9. הוא מגיע עם SmartFan II שמגיע עם פוטנצימטר או

מד טמפרטורה נפרד ולא תקוע לצד ההיטסינק כמו ב 7 ואז הוא משנה את מהירות הסיבוב לפי החום

או שאפשר לקבע אותו על 4800 סל"ד (פחות מומלץ).

דוחף 75 CFM במקסימום.

בהשוואות שקראתי אחרי שחרשתי את הרשת ולפני שקניתי אותו - הבנתי שהוא טוב יותר מהוולקנו 7 (גם בפיצ'רים וגם בביצועים) ומציע אחלה תמורה לכסף, למשתמש הממוצע ולאוברקלוקר השפוי (יש כאלה ?).

בהצלחה

HF

פורסם

העניין הוא שלא מתוכנן OC, אם היה מתוכן ההמלצה הייתה אחרת.

פורסם

אבל אם בא קצת להוציא יותר (ולקבל יותר) אני עובד עם וולקנו 9. הוא מגיע עם SmartFan II שמגיע עם פוטנצימטר או

מד טמפרטורה נפרד ולא תקוע לצד ההיטסינק כמו ב 7 ואז הוא משנה את מהירות הסיבוב לפי החום

או שאפשר לקבע אותו על 4800 סל"ד (פחות מומלץ).

דוחף 75 CFM במקסימום.

בהשוואות שקראתי אחרי שחרשתי את הרשת ולפני שקניתי אותו - הבנתי שהוא טוב יותר מהוולקנו 7 (גם בפיצ'רים וגם בביצועים) ומציע אחלה תמורה לכסף, למשתמש הממוצע ולאוברקלוקר השפוי (יש כאלה ?).

בהצלחה

HF

ב-ד-י-ו-ק ! למרות שאני מפקפק ביכולת של זה להיות דעה, זו עובדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים