פורסם 2007 במרץ 618 שנים צצה לי שאלה קטנה: האם כרטיס מסך כזה http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 יתן תוצאות טובות בצפיה בקטעי וידיאו (סרטים) או שההבדלים בכלל לא מורגשים? תודה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים ??? אתה קורא לזה כרטיס עבר זמנו מה יש לך עכשיו מה המפרט שלך ותן תקציב לראות אם שווה לעשות משהו
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אני מחפש כרטיס במחיר כמה שיותר נמוך למחשב ישן מאוד כדי שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה. (P3)יראו פחות טוב מכרטיס מסך פנימי?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אוקיי אם יש לו VIDEO OUT אז הדבר אפשרי בהחלט, לגבי האיכות לא נראה לי שיהיה הבדל גדול, בסה"כ איכות צפייה של וידאו מהמחשב על גבי מסך טלויזיה רגיל הוא גם ככה דיי עלוב.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אני אגיד שובאני מחפש את הדרך הזולה ביותר לחבר את המחשב לטלוויזיה,אף משחק לא הולך לרוץ על זה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים בסדר אני אומר שאפילו ג'יפורס 4 או 5 יותר חזקים מהכרטיס הזה ואפשר להשיג אותם בגרושים.... אני לא בטוח שמוכרים אותם חדשים אבל אתה תוכל להשיג אותם יד שנייה באיזה 50-60 ש"ח..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר איפה? אני מחפש כרטיס PCI (החיבור שלו זה הלבן הארוך נכון? יש מצב שאצלי אין חיבור? כי נראה לי שאין חיבור)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.