פורסם 2007 במרץ 618 שנים הם עובדים. ושמתי לב שכאשר אני מריץ TAT והמעלות עולות, הם עובדים מהר יותר. כלומר יש בקרת טמפרטורה אבל לא ע"י תוכנה. איך אני קורא את המהירות שלהם ומשנה אותה?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר יש להם כבל RPM שמחובר לחיבור ה3 פינים..?שכחתי לציין שכן. שניהם מחוברים ע"י חיבור 3 פינים.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים שלוש שאלות...1. כמה חיבורים יש לך על הלוח?(כולל איפה שהקירור מעבד מחובר...)2. מה כתוב לידם/מעליהם/מתחתיהם איפשהו ?3. ועכשיו אתה יכול בבקשה לעלות תמונה של המסך הראשי של התוכנה....(איפה שרואים ת'מעלות,וכמה מאווררים וזה...)ואז אני יוכל באמת לעזור לך...
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר יש לי שלושה חיבורים. ךיד כל אחד כתוב FAN1 FAN2 FAN3. בתוכנת SPEEDFAN, אני בכלל לא רואה מאווררים. רק טמפ של מעבד לוח וHD.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הגדרתה תלוח אם?אם הוא לא מוגדר לא ניראה לי שהוא יזהה תחיבורים שלותנסה יש שם באחת הקטגוריות להגדיר תלוח אם
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר הגדרתה תלוח אם?אם הוא לא מוגדר לא ניראה לי שהוא יזהה תחיבורים שלותנסה יש שם באחת הקטגוריות להגדיר תלוח אםאין שם כזו אופציה. אתה מתבלבל.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אין שם כזו אופציה. אתה מתבלבל.אני לא מתבלבלבתמונה תוכל ליראות איפה אתה מגדיר תלוח אם וכל מה שקשורhttp://img502.imageshack.us/img502/1000/12470477qp6.jpg
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר אז זהו שאתה כן מתבלבל. שם זו ההגדרה של הלוח בכדי לשנות מהירות שעון! אין קשר בין זה לטמפרטורות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.