עבור לתוכן

80 ליבות של אינטל ? AMD עשו זאת עם שתים !

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין רוסית אז אין לי מושג באיזה הקשר הם העלו את זה

כנראה סתם בשביל להסביר ולא בשביל להשוות

ניסו להסביר לך פה, שב תתאמץ ותקרא למרות שזה לא ברוסית

פורסם

באופן כללי הבחור צודק, לא יודע אם בהבנה (הרוסית שלי די חלודה למרות שאני יכול לנסות לקרוא) אלא בזה ש AMD פשוט הבעלים של כל הטכנולוגיות כך שההשג הוא של AMD. אם אינטל תנסה לעשות אותו דבר עם XEON או CORE 2 היא תצטרך את עזרתה של NVIDIA. המעבד שאינטל הציגו לא היה יותר מאשר מעבד ניסויי שלא היה מצליח לעבוד מחוץ למערכת המבחן ולא היה מפעיל אף מערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

טוב, עזבו, אין לי כוח לויכוחים, ואין לי כוח לתרגם, ובכלל אני הולך לישון.

לילה טוב לכל חברי הפורום.

עומרי, תנעל בבקשה, נראה לי שהדיון מיותר.

תודה.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2007 בשעה 23:58:40

באופן כללי הבחור צודק, לא יודע אם בהבנה (הרוסית שלי די חלודה למרות שאני יכול לנסות לקרוא) אלא בזה ש AMD פשוט הבעלים של כל הטכנולוגיות כך שההשג הוא של AMD. אם אינטל תנסה לעשות אותו דבר עם XEON או CORE 2 היא תצטרך את עזרתה של NVIDIA. המעבד שאינטל הציגו לא היה יותר מאשר מעבד ניסויי שלא היה מצליח לעבוד מחוץ למערכת המבחן ולא היה מפעיל אף מערכת הפעלה.

סופ-סוף, הנה , לזה התכוונו בכתבה !

AMD פשוט השתמשו בליבות גרפיות וביכולת של STREAM PROCESSOR כ COPROCESSOR למעבד המרכזי, וזה מה שיצא להם.

לא מדובר פה באפליקציות גרפיות, ו OMRIJ , תאמין לי, אני יודע לקרוא ולהבין גם אנגלית, וגם רוסית.

הבעיה, שהכתבה באנגלית כצת "סרוסה" והם לא הסבירו את זה כמו שצריך.

פורסם

אבל הם הציגו טכנולוגיה לישום עתידי אפשרי, AMD לא הציגו שום דבר חדש.

פורסם
  • מחבר

נכון, הם לא ציינו, הם פשוט יישמו וזהו !

ובזה הפגינו יתרון על INTEL.

והיתרון בזה, שאין להם צורך להישתמש בחברות צד אלא יש להם ביד את כל הטכנולוגיות.

ואני גם רוצה להזכיר, כי AMD כבר מזמן דיברו על מעבד-היבריד, שמשלב בתוכו ליבה גרפית. עכשיו הם צירפו אותו מבחוץ כ סו-פרוצסור , אבל העתיד קרוב, ונהנה משילוב הזה כמעבד אחד משולב, והנה, הם פשוט הפגינו את העוצמה של שילוב כזה.

פורסם

אתה מוזר.

כל תגובה אתה משנה גרסה.

כרטיסי מסך הם יחידות עיבוד מפלצתיות, לא מדובר במשהו חדש.

עדיין AMD לא הציגו מעבד שמתקרב לזה של Intel.

פורסם

ממשיך את דברי עמרי שוסטר:

וגם לא נראה שהיא תציג מעבד שקרוב לביצועים שלו השנה...

ואם כן,זו תהיה הפתעה די גדולה ;)

פורסם
  • מחבר

אני לא משנה שום גירסה, אני פשוט מנסה להסביר את עצמי:

ל AMD יש כיוון והם מראים את זה, וקרב הרגע, שאינטל יחזרו להיות למקום, בו הם היו לפני שנה, עד ליציאת ה C2D.

פורסם

אני לא משנה שום גירסה, אני פשוט מנסה להסביר את עצמי:

ל AMD יש כיוון והם מראים את זה, וקרב הרגע, שאינטל יחזרו להיות למקום, בו הם היו לפני שנה, עד ליציאת ה C2D.

אוי לא, אל תגיד לי שאתה פאנבוי של AMD... יש לנו מספיק כאן בHW.

אם יחידות GPU מותאמות הן ה"פתרון" לדעתך, אז אני לא רואה איך יש לAMD יתרון.

ורק תן לי לספר לך משהו קטן, Intel מאז ומתמיד הובילו על AMD.

Intel זה עסק, כל צעד שהוא מבצע זה ע"מ להגדיל רווחים, אפילו אם מדובר במעבדים דפוקים עם תדר גבוה.

לאחרונה קהל היעד התחיל יותר ויותר להתעניין בכמה טוב כל מעבד, ולכן המעבדים של Intel הופכים למפלצות קטנות.

פורסם
  • מחבר

ולי נראה שיש לי פה עסק עם פאנבוי של אינטל, שלא רוצה להיות לויאלי לגבי מה טוב, אלא רק אינטל וזהו, אכן ?

ולה כל ת'רד חייב להפוך ל"מה יותר טוב" ?

אני בסך הכל רציתי להפנות את תשומת ליבכם לחידוש, שיכול להיות דיי מהפכני !

פורסם

תשמע... השימוש בGPU כמעבד מתמטי חזק כבר קיים זמן מה, ואפילו פרוייקטים כמו Folding@Home ושאר ירקות כתבו קליינטים שיכולים לעבוד על X1800 ו X1900

והם בשימוש כבר זמן מה.

אמנם ATI בבעלות AMD עכשיו, אבל זה לא ממש קשור לAMD. עובדים גם על קליינט לnVidia .

http://folding.stanford.edu/FAQ-ATI.html

" in 2006, Folding@home has developed a new streaming processor core to utilize another new generation of hardware: GPUs with programmable floating-point capability. By writing highly optimized, hand tuned code to run on ATI X1900 class GPUs, the science of Folding@home will see another 20x to 30x speed increase over its previous software (Gromacs) for certain applications. This great speed increase is achieved by running essentially the complete molecular dynamics calculation on the GPU; while this is a challenging software development task, it appears to be the way to achieve the highest speed improvement on GPU's."

אינטל מציגה טכנולוגיה חדשה עם גישה שונה במעט, אך בלי קשר לnVidia.

AMD לוקחים קרדיט על משהו שהם לא פיתחו כלל וכלל.

פורסם
  • מחבר

מה חדש בטכנולוגיה של אינטל ?

להקים CPU במבנה של GPU עם 80 ליבות ובגודל בלתי אפשרי ?

AMD אומנם לקחו קרדיט, אבל הקרדיט הזה קבר מזמן מופיע אצלהם במפת הדרכים: הם מזמן הכריזו על ניסיון שילוב ליבה גרפית ב מעבד מרכזי, ועכשיו הם הציגו יתרונות של שילוב זה.

פורסם

keman בלבלת פה כמה דברים.

קודם כל אין שום בסיס להשוואה בין מעבד 80 הליבות של אינטל לבין שימוש ב-GPU כקופרוססור. השימוש בקודה או סטרים הוא לא שימוש חדש או חדשני.

שילוב ליבה גרפית + ליבת X86 זה בכלל עוף אחר מבית AMD, המטרה שלו היא לא בהכרח לחשב TF אלא לשמש כשבב all in one למערכות מדיה או גיימינג, כשכמה ליבות תומכות X86 והשאר הן GPU.

בכל מקרה זה לא מהפכני ולא חדשני, ועד ש-אמד יציגו מעבד בעל 80 אריחי- ליבות.. יש זמן.

באותה המידה אם אינטל תרצה להשתמש בפתרון סטרים מבוסס GPU היא תצטרך עזרת חברה חיצונית.

פורסם

בקיצור, ההשוואה לא נכונה

זה לא "AMD מול אינטל"

זה ATI מול NVIDIA

ולשתיהם יש פתרון כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים