עבור לתוכן

מה מקבלים עם -Leadtek Geforce 4 MX460 My Vivo? {דחוף}

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO,

אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי,

אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO.

רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום

רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}?

מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}.

ומקבלים את הכבלים?

רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב.

תודה מראש,

DINO.

פורסם

כל כרטיסי הMyVIVO של לידטק מגיעים עם מפצל שנכנס לחיבור הTV Out של הכרטיס (כבל כחול) ויש לו 2 יציאות של AV (בננה) ו2 יציאות של S-video.

myvivoa170ddrtd.jpg

בקשר למתאם מDVI-I to VGA אני לא בטוח (אני יודע שבכרטיס הTI 4200 AGP*8 שלהם מקבלים אחד כזה) אבל זה לא משנה משום שבכרטיס יש לך את 2 היציאות.

פורסם

אחי הכי פשוט תעשה חיפוש בGooGle על הכרטיס מסך הזה ותראה בדיוק מה אתה מקבל

פורסם
  • מחבר

חפשתי כבר ב-GOOGLE, אבל הוא מוצא רק שטויות.

פורסם

זה כרטיס Ti4400 עם VIVO של חברת LEadtek

כל הכבלים שאתה רואה בתמונה זה מה שמקבלים כרטיסי VIVO

DSCF0017.JPG

פורסם

באותה שאלה

יש לי ריידון9700פרו והכבל שקיבלתי איתו באורך חצי מטר. אם אני לוקח כבל S-VIDEO של הלידטק(7 מטר ככה, לא?) אני יכול להפעיל אותו עם הכרטיס שלי?

פורסם

להפעיל אותו עם הרדאון? בלי בעיה.

7 מטר? You Wish. זה מטר וחצי. לא יותר. (ועוד מטר וחצי של הכבל VIVO).

פורסם

זה כרטיס Ti4400 עם VIVO של חברת LEadtek

כל הכבלים שאתה רואה בתמונה זה מה שמקבלים כרטיסי VIVO

DSCF0017.JPG

אתה יכול בבקשה להסביר לי מה כל כבל עושה (אם אתה יודע)? כי אני רוצה להשתמש ב-VIVO.

פורסם
  • מחבר

חברה אתם יודעים, פתחתי את הת'רד כדי שתעזרו לי, כל מי שיש לו שאלות משלו שיפתח ת'רד משלו, דבר כזה נקרא "גניבת ת'רד".

עדכונים מהשטח: בגלל שאני בכל מקרה בקרוב קונה מחשב ההורים שלי אמרו לי שהם בסוף לא קונים לי את ה-MX460 ושאני כבר

יקנה מה שאני רוצה במחשב החדש.

חשבתי להשים במחשב החדש כרטיס מסך Radeon 9500 PRO 128MB ולגנוב מהתקציב שלו 1000ש"ח ולקנות

Leadtek Geforce 4 Ti4400 My Vivo, ולהשים אותו במחשב הנוחכי, מה דעתכם?

פורסם

הפיסקה האחרונה לא מובנת .

ואם ה VIVO כ"כ חשוב לך, תיקח את ה 4400 , רק תיקח בחשבון שה R9500PRO יותר טוב ממנו . ::)

יש לי ניסיון עם ה VI-Videon In של לידטק, האיכות טובה, אבל לפי מה שאני עשיתי, לא היה סאונד .

הכרטיס בא עם תוכנה שנקראת WinFastPVR, שהיא ה"יורשת" של ה WinFastMyVIVO ( אין הבדל בין השתיים ) .

אתה תקבל עם הכרטיס את התוכנה, ואתה גם יכול להוריד גירסה עדכנית מהאתר של לידטק .

התוכנה דיי פשוטה, ונוחה .

אתה גם תצליח ללכוד תמונה עם תוכנות אחרות ( סביר להניח ) . עם הכרטיס אני קיבלתי גם Ulead VideoStudio 6, לעריכת סרטים ( מלאה ) .

::)

פורסם
  • מחבר

למי שלא הבין:

~~~~~~~~

ההורים שלי אמרו לי בסוף שבגלל שאני קונה בכל מקרה עוד זמן קצר מחשב חדש אז אני כבר

ישים בו את הכרטיס מסך שיכול לתפוס קטעי וידיאו מהמצלמת וידיאו.

ובגלל שאני שם בחדש כרטיס מסך RADEON 9500 PRO 128MB ואין בו VIVO,

אני יגנוב מהתקציב שלו 1200ש"ח ויקנה בנוסף TI4400 למחשב הנוחכי עם VIVO.

פורסם

למה לגנוב? הכל חייב להיות לא חוקי?

יאללה... נשארו לך 100 שקל, go wild! :o

פורסם

אולי פשוט תקנה כרטיס טלוויזיה פשוט ב300 ש"ח של לידטק וזהו?(או שתקנה את הAIW למרות שהוא די יקר)

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך את זה רק בגלל שיש לו אפשרות להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו, אני צריך אותו גם בגלל

שהכרטיס מסך הנוחכי שלי הוא: ASUS V7100 GEFORCE 2 MX400 32MB SDRAM, שזה כרטיס מסריח,

הוא היה טוב שקניתי אותו אבל היום הכל מתפתח כל-כך מהר שאי אפשר לעקוב אחרי זה, אז לפחות ב-Geforce 4

אפילו הפשוטים יש תמיכה ב-DirectX 8 {ותאמינו לי שיש הבדל במשחקים כמו Unreal Tournament 2003},

יש אפקט של דשא מאוד יפה בכמה שלבים ואני לא רואה אותו בגלל שזה דורש תמיכה ב-DirectX 8, ולחבר שלי

שיש לו PowerColor Geforce 4 MX440 מסריח הוא מעלה לו את המשחק יפה חבל"ז.

וכמובן בעיקר בשביל אפשרות העברת קטעים מהמצלמה.

אני יקח בין 600-1000 ש"ח מהתקציב של המחשב החדש ויקנה למחשב הנוחכי כרטיס חדש טוב, אולי TI4200 או 4400.

ובכל מקרה יהיה לי גם כרטיס שתומך ב-DirectX 9 שזה חבל"ז ואמור להעלות את דום 3 חבל"Z.

ועדכון מהשטח: בוקר יום שבת, אני קם מהמיטה מצחצח שיניים, מתקלח, יורד לסלון, אני פוגש את ההורים שלי אני מנסה

לשכנע אותם לקנות לי עכשיו MX460 והם אמרו שהם יחשבו על זה, עדכונים נוספים בהמשך.................

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים