עבור לתוכן

מה לקנות ב1000-1300?

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך לקנות?

אני יכול לקנות את TI4200 של ABIT ב 1000 שקל האם עדיף חברה אחרת בקצת יותר כסף או אפילו כרטיס אחר

כמו שאמרת יש לי 1000-1300

תודה מראש

פורסם

אני הייתי מחכה קצת וקונה את ה-ATI RADEON 9500PRO 128MB החייתי,

או מחכה עוד שבועים וקונה את ה-Hercules RADEON 9500 PRO 128MB,

שתיהם אותו כרטיס אבל תמיד טוב לקחת של חברת צד שלישי.

אבל גם המקורי טוב.

איזה מסך יש לך?

פורסם

לך על LEADTEK יש האומרים שזה הTI4200 הטוב ביותר אך המוד היחיד שיש לדעתי לבצע בו זה החלפת הפד הטרמי בARCTIC SILVER והוא עובד כמו חלום. אם אתה רוצה ATI לך על ה 9500PRO החדש כשיגיע.

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך LG 17 775FT

שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו אחלה מסך

פורסם

אז מסך טוב יש לך כבר, אז תשקיע בכרטיס מסך.

אפשרות נחמדה בכרטיסים של Leadtek היא ה-VIVO,

שאפשר איתה להקליט דברים מהמצלמת וידיאו הרגילה בלי שום דבר מיוחד.

במקרה הזה יש את ה-Leadtek Geforce 4 TI4400 128MB MY VIVO.

ליותר ביצועים כמו שאמרתי בהתחלה חכה לאחד מכרטיסי ה-RADEON 9500 PRO.

פורסם

אני הייתי מחכה קצת וקונה את ה-ATI RADEON 9500PRO 128MB החייתי,

או מחכה עוד שבועים וקונה את ה-Hercules RADEON 9500 PRO 128MB,

מאיפה המידע הזה ? ולידיעתך כדאי לקחת כרטיס חברת צד שלישי רק אם הוא זול יותר, כי בתכלס כל הכרטיסים זהים מבחינ תכנון PCB, ובפעם האחרונה שבדקתי היטסינקים אומאוררים קטנים לא עולים מאות שקלים ( במקרה של הרקולס למשל...)

פורסם

לך על LEADTEK יש האומרים שזה הTI4200 הטוב ביותר אך המוד היחיד שיש לדעתי לבצע בו זה החלפת הפד הטרמי בARCTIC SILVER והוא עובד כמו חלום.

אני הייתי הולך על הLeadtek GeForce 4 TI 4200 128 MB w/AGPx8. כמובן שעם AS3 Mod והחיים יפים :)

פורסם

אני הייתי הולך על הLeadtek GeForce 4 TI 4200 128 MB w/AGPx8. כמובן שעם AS3 Mod והחיים יפים :)

ממש התאהבת בו, אה? ;)

פורסם

ה 9500 פרו עובר את ה gf4 ti 4600 ברוב המבחנים אז לא משנה מה יגידו לך ואיזה פיצ'רים יש לו על תיקח את ה 4200 ועוד באותו מחיר.

על תעשה שטות שכזו קצת סבלנות ויהיה לך כרטיס מתקדם,מהיר,תומך dx9 באותו מחיר כמו ה 4200 . אתה תתחרט אם תיקח את ה 4200 , את זה אני יכול להבטיח לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים