פורסם 2007 במרץ 518 שנים מישהו יודע איך להכנס לזה דרך הדפדפן? (אין לי כוח להוריד מירק)תתקין את התוסף ChatZilla - אצלי רואים את כל הדיבורים בג'יבריש, תנסה אצלך...אדם
פורסם 2007 במרץ 518 שנים עזבו אותכם מהצ'אטזילה, כנראה שבעייתי להגדיר שם פונטיםתתקינו פשוט mIRC מאתר הביתבלינוקס יש את XCHAT ברוב המקרים מובנה כמו שג'עוני אמר...
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מישהו יודע איך להכנס לזה דרך הדפדפן? (אין לי כוח להוריד מירק)את התוכנה אתה עדיין צריך, אבל אתה יכול לשים את זה בשורת הכתובות ואנטר:irc://irc.co.il/hwzone.co.il
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מישהו יודע איך להשתמש ב-MIRC לא הבנתי על מה מדובר ואיך נכנסם (אני לא מכיר את התוכנה הזאת, פכם ראשונה שלי בתוכנה)
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מישהו יודע איך להשתמש ב-MIRC לא הבנתי על מה מדובר ואיך נכנסם (אני לא מכיר את התוכנה הזאת, פכם ראשונה שלי בתוכנה)אחרי ההתקנה אתה פותח את התוכנה, טסה לך מול העניים חלונית קטנה עם מספר מועט של פרטיםFULL NAME \ EMAIL \ NICKNAME \ ELTERNATIVEתמלא רק אותם...תלחץ OK בכדי להגיע לשורת פקודה (כרגע לבנה), ותרשום שם/server irc.co.ilאחרי שזה יעשה את כל השטויות שלו ויכניס אותך אוטומטית לשני הערוצים המיותרים של הסרבר, תכתוב/join #hwzone.co.ilותגיע לערוץ הזוהר והפופולרי שכולם חלמו עליו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.