עבור לתוכן

לוח אם + מעבד

Featured Replies

פורסם

אז ככה..

היום נדפק לי ההארדיסק הישן שלי 40GB ATA שעבר כבר שנים יותר טובות...

בכל מקרה החלטתי שאם אני כבר קונה חדש צריך להתקדם גם קצת בלוח אם ובמעבד...

אז ככה התקציב לא גדול מעבד חשבתי על -

Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT (65W)

אז ככה אני צריך לוח לא יקר מידי אבל שיהיה בו את הדברים הבאים -

SATAII כמובן.. כרטיס קול יחסית על רמה סתומרת הכי איכותי שאפשר לקבל בלוח אם ולא משהו ממש מגעיל.. למשל בלוח הקודם שלי 3rda+ יש כרטיס קול סאונדסטורם יחסית על רמה..

אם קיים כיום לוח עם כרטיס קול נחמד אני אשמח לקבל המלצה.. בנוסף אני צריך כרטיס רשת טוב והרבה יציאות USB...

מקווה שזה לא יצא הרבה מידי אשמח לקבל הצעות ללוח...

אגב אם אפשר לקבל גם המלצות למעבדים מעט יותר זולים אבל עם ביצועים לא נוראיים וכנל לוח אם למעבד זול יותר זה יהיה נחמד למרות שאני די סגור על האופציה הראשונה אני פשוט מפחד שיצא קצת יקר...

תודה רבה רבה!!

פורסם

מה תקציב לא גדול ?

מספר ?

כמה ?

הכול יחסי אבא'לה ...

AMD זה חרא

קח את פנטיום D 915 או 925 ולוח תואם .

פורסם
  • מחבר

תקציב?

לוח ומעבד עד 1000 אפשר לחרוג קצת..

פורסם

כמו שרשמתי קח מעבד מהסדרה של ה D

ולוח תואם עם ציפסט 865G או היקר יותר 945G

פורסם

יש לך לוחות טובים של אביט סביב ה 600 שקל ומעבד בין 500 ל 600 אבל שים לב לזיכרונות DDR או DDR 2.

היום קשה כבר למצוא מעבדים ולוחות לסוקט 939 שתומך ב DDR.אם אתה משדרג אתה תמצא היום רק את AM2 שעובדים עם DD2.וזה מצריך זכרונות חדשים.

אז ההוצאה שלך תיהיה כזו.

לוח 500-600

זיכרונות - 200-800 תלוי בנפח

מעבד 500 -600

K9N ויש להם כמה תתי דגמים עם RAID או בלי .כל לוח מבוסס אנפורס 4 יהיה עם SATA II .לדעתי אין כל צורך בלוח יותר יקר.

מבחינת זיכרון גיגה מומלץ לעבודה חלקה.וזה יעלה קצת יותר.סאונדסטורם היה רק באנפורס 2 בלוחות ספציפים וכיום אין את זה יותר.יש רק את ה AC-97.

אני ממליץ לך לשים איזה קריאטיב עם אתה רוצה משהו יותר משופר.חשוב לציין עם אתה רוצה גם כרטיס רשת גיגה או לא כי זה בדגמים היותר יקרים.

אגב לא לשים לב ל"ליצן השכונה" פורים בפתח.....

יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים