פורסם 2007 במרץ 518 שנים שלום אני רוצה לעשות תאורה לחריטה שעשיתי אני רוצה לשים 6 לדים UB 2 X אדום 2 X ירוק 2 X כחול איזה שנאי אני צריך כדי לחבר את הכל ל 220V? איך עדיף לי לחבר את זה? טורי או מקבילי? ואיזה נגדים אני צריך.. אם בכלל? ואם כבר.. למישהו יש המלצות איפה לקנות לדים UB באיזור הקריות / חיפה? תודה
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אני מציע לך לחבר אותם במקביל, או לפחות לדים בטור,2 על כל "ענף" מקביל...איזה טרנספורמטור- כל טרנספורמטור פשוט... הטרנספורמטור נועד לתת מתח מסויים, והם כולם מותאמים למקור של 220V... רק שים לב שהוא הייה AC-DC...נגד- בהתאם למתח שתשים בטרנספורמטור ומספר הלדים על כל ענף מקביל...
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר נגיד שאני מחבר את כולם מקבילעל כמה כדאי לכוון את השנאיואיזה נגדים אני אצטרך?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לכוון את השנאי על 4~5 וולט... ונגד של 100 או אפילו 50 אוהם אמור להספיק... (נגיד הלד צריך 3.5V, אז אם אתה שם על 5V והזרם בלד 0.02 אמפר-> הנגד צריך להיות 75 אוהם...)
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר זה אומר שאני צריך 6 לדים 6 נגדים נכון? (אם זה מקבילי..)ושנאי 4 / 5 וולט (אם הוא לא מתכוונן)כמה זה אמור לעלות בערך? -+
פורסם 2007 במרץ 518 שנים נגד של 100 אוהם אתה יכול לשים בטור ללדים ואז תצתרך רק אחד...לדים עולים בסביבות ה4~6 ש"ח ללד (תלוי בחנות ובסוג...), שנאי אמור לעלות בסביבות ה45 ש"ח ונגד עולה גרושים (20~50 אגורות לנגד...)וזה ממש לא בעייה למצוא נגד מתכוונן... הם גם עולים גג 10 ש"ח יותר מהלא מתכוננים... (45 ש"ח זה אלה שכן אפשר לכוון...)
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר התכוונת לשנאי 10 שקל יותר נראה לי..ועדיף לי לחבר במקביל לפי מה שהבנתי לא?מה ההבדל העיקרי? שהזרם לא יעבור אם לד אחד יישרף?או משהו אחר מיוחד?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לא רק... מספר הלדים בטור משפיע על המתח שאתה צריך לתת למעגל...ואיפה מצאת שנאי AC-DC מתכונן ב10 ש"ח?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר לא הבנת אותי כתבת בטעות בהודעה הקודמת שלך ש"נגד משתנה עולה יותר ב 10 שקל מרגיל" אז כתבתי לך שהתכוונת לשנאי לא לנגד.. תודה על העזרה אני אעשה כבר מקבילי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.