פורסם 2007 במרץ 518 שנים אהלן חברים, כל כמה זמן מופיע לאחותי במחשב הודעה של כיבוי תוך כמה שניות,יש בעיות להתחבר לאינטרנט ואי אפשר להריץ תוכנות - בפרט אנטיוירוס. מן הסתם הבעיה היא וירוס/ים השאלה שלי מה אפשר לעשות כשאי אפשר להתקין בכלל אנטיוירוס והאנטיוירוס שהיה לה בכלל נוטרל איכשהו. תודה
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אם זה אותו וירוס ישן אז:startrunshutdown -aע"מ למנוע את כיבוי המחשב ע"י הוירוס.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אני לא בטוח שזה יעבוד משורת ה-RUN.למיטב ידיעתי יש לכתוב CMD בשורת ה-RUN ואנטר, ורק אז להריץ את הפקודה SHUTDOWN -A.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים תוכל לפרט איך? - במקום שיפתחו שוב דיון על זה,תיהיה להם את התשובה.(אני גם סקרן לדעת איך... ;D)
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר האמת שזה די פשוט, הוירוסים לא נתנו להפעיל EXE אז הורדתי גרסת נסיון של קספרסקי עם סיומת EXE וחילצתי אותה עם ווינראר כי דאבל קליק כאמור לא הפעיל אותה ואז בין היתר חולץ קובץ MSI שאותו הוירוסים לא חוסמים, הקספרסקי הותקן,עודכן והעיף ת'וירוסים, זהו..
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אני לא בטוח שזה יעבוד משורת ה-RUN.למיטב ידיעתי יש לכתוב CMD בשורת ה-RUN ואנטר, ורק אז להריץ את הפקודה SHUTDOWN -A.ה RUN סתם מריץ את זה דרך ה CMD אין הבדל בין לכתוב ב RUN ל CMD רק ש ב CMD זה מביא לך LOG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.