פורסם 2003 בינואר 522 שנים אפילו ה' לא יצליח לעלות בלה בלה בלה ... רואים שאפשר ! זה שאתם לא יודעים לא אומר כלום סוף סוף מישהו משתיק את האנשים המעצבנים האלה שאמרו זאת . כל הכבוד לך!!! :ylsuper: עריכה: אתה יכול להסביר לי איך העלת את ה FSB בדיוק ? כי אני לא יודע להשתמש בתוכנה הזאת. :-\
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר תוריד את cpu cool תבחר את הלוח d845pebt2 כנס לחלון שינוי המהירות של הבאס (החלון בתמונה לעיל) תלחץ fine tuning ותעלה את ה fsb אין לי אחריות למה שעלול לקרות למעבד כי בהתחלה המחשב נתקע לי וחזר לעצמו רק כשהוצאתי אותו מהשקע! תעשה שינויים קטניים בהתחלה ואל תמהר
פורסם 2003 בינואר 622 שנים אפילו ה' לא יצליח לעלות בלה בלה בלה ... רואים שאפשר ! זה שאתם לא יודעים לא אומר כלום סוף סוף מישהו משתיק את האנשים המעצבנים האלה שאמרו זאת :. כל הכבוד לך!!! :ylsuper: אני עדיין בספק רב אם זה עובר סנדרה (במאמץ לליה שלם ) שלא לדבר על פריים 95. ואם זה לא עובר בדיקת יציבות ,אז מה הטעם
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר המחשב באמת נתקע לי פתאום בלי סיבה(זה לא קרה כבר כמה חודשיים)כנראה זה באמת לא יציב!
פורסם 2003 בינואר 622 שנים שלא תבין אותי לא נכון ,אני באמת מעריך מאד את הניסיון שלך לשבור את המיתוס ואת המשפט הקבוע שלי ,אבל שוב הלוח לא מובנה לFSBיותר ממה שמזוהה המעבד לכן אתה בעצם הולך נגד הלוח וזה החוסר יציבות.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר כמה שאני שמח שיש לי קירות בחדר! (רק שניה) נראה אותו אומר לא לאוברקלוק שוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.