פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר איזה התלהבות מה משנה לי כמה הרצים?!זה סתם להוכיח שאפשר לשנות את ה fsb
פורסם 2003 בינואר 422 שנים WTF... אי הבנה הא? את ה FSB -כן- אפשר לשנות, את המכפלה לא. וזה ממש ממש לא אוברקלוק.. 9מג"ה.. : אי אפשר לשנות כלום. גם אתה טועה יצאתי מנקודת הנחה שהוא משקר [כפי שכל השאר חושבים כך..], ושיש לו לוח אחר. וזה ממש ממש לא אוברקלוק.. 9מג"ה.. : אם היה לך XT 4.7 מג"ה לא היית צוחק אם..
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר שימו לב הגעתי ל 2100 יציב ואז ל 2200 ואחרי כמה שניות המחשב נתקע ולא עלה לי הווינדוס (התחלתי לפחד!)הוצאתי את השקע והחזרתי והמחשב חזר לעצמו (וגם חזרתי ל 1999mhz)ועכשיו אני צריך לחשוב על תוכנית!
פורסם 2003 בינואר 522 שנים אין לך אופציה ללא VMOD ללוח.עזוב זה מיותר אתה לא תוכל לעבוד ביציבות ,כי הלוח לא מאפשר לך וכל מה שאתבה עושה לא נתמך ע"י הלוח ולכן לא יהיה יציב.
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר http://ravid.topcities.com/2.jpgלכל מי שלא מאמין!!!וכן יש לי לוח של אינטל
פורסם 2003 בינואר 522 שנים אז אני סידרתי, יותר נוח, נכון?נ.ב אצלך בשרת צריך לפתוח חלון חדש ואז להכניס את הכתובת של התמונה פעם הבאה תעלה לאורט או נענע.יאיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.