פורסם 2003 בינואר 322 שנים כפיים לקדוש ברוך הוא, כפיים לקדוש ברוך הוא! :lol: עריכה- עופר, PLLLLZZZZ אל תסגור ת'דיון, זה הולך להיות ענק!
פורסם 2003 בינואר 322 שנים יכול להיות שיש לו סטייה בלוח אם שהוא לא שם לב אליהגם לי יש מעבד 2G שפועל על FSB 100 אבל מהירות המעבד היא 2010. אולי רק עכשיו הוא שם לב לזה או שזה המקסימום סטייה שניתן לעשות
פורסם 2003 בינואר 322 שנים רביד , אני משאיר את הדיון לא מחוק בגלל שאני רוצה שתעלה תמונה שמוכיחה את עניין העלאת הFSB ב 1 .וגם אם כן העלת והמחשב קרס משמע - הלוח לא נתן לך להעלות !הכותרת לחלוטין לא מקובלת ,תשנה בבקשה מייד !בבקשה תשנהזה משגע אותי!
פורסם 2003 בינואר 322 שנים טוב, בסדר, אתה האלוהים : בואו נראה: יש לך מעבד Pentium 4 2GHz בעל מכפלה של 20. אם העלית את מהירות ה FSB ב 1 MHz, מהירות המעבד צריכה לעלות ב 20 ולעמוד על 2019MHz-2020MHz. 2008? אהא.
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר סוף סוףhttp://ravid.topcities.com/1.jpgאני מודה שזה האוברקלוק הכי דפוק שיכול להיות כי העלתי את ה-fsb ב-hz קטנים במיוחדאבל זו נקודה להתחילאני מתכוון לעבור את גבול ה 2020mhz!!! :-[ :-[ :-[
פורסם 2003 בינואר 322 שנים יש רק בעיה אחת...זה לא נקרא OC, זה נקרא זיוף של הלוח. לכל לוח יש את זה. סטיות קטנות מעל או מתחת ל100 (במקרה שלך)
פורסם 2003 בינואר 322 שנים אתה חולה נפש לגמריאני חושב שכדאי שתפגוש את ד"ר גגניאני אשלח לך את הטלפון שלו לפרטי
פורסם 2003 בינואר 322 שנים קודם כל תתקשר לפסיכיאטרדבר שני מה שאתה חושב שעשית זה לא OC בכללדבר שלישי לא הם לא יכולים לדעת (אבל אם אתה שורף משהו בOC לא משנה איזה 8MHZ או 1GHZ זה עדיין גניבה)
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר אז זה לא ממש כדי לעשות אוברקלוק לא חבל על המחשב שקנית?!תמיד ממשיכים עד שמשהו חזק קורה למחשב
פורסם 2003 בינואר 322 שנים דבר שלישי לא הם לא יכולים לדעת (אבל אם אתה שורף משהו בOC לא משנה איזה 8MHZ או 1GHZ זה עדיין גניבה) :bash: WTF?!
פורסם 2003 בינואר 322 שנים אז זה לא ממש כדי לעשות אוברקלוק לא חבל על המחשב שקנית?!תמיד ממשיכים עד שמשהו חזק קורה למחשבמה בדיוק אתה רוצה להגיד ? התלהבת מאוברקלוקינג של 9MH ועכשיו אתה תוקף את כל הרעיון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.