פורסם 2003 בינואר 322 שנים עשיתי oc לפנטיום 4 עם לוח של אינטל!(בערך!)השתמשתי ב cpu cool החדש ועליתי מ 1999mhzל 2008mhz!ואתם אמרתם שאפילו אלוהים לא יוכל לשנות את ה fsb!אבל כשעברתי קצת יותר המחשב נתקע!!!יש פתרון?
פורסם 2003 בינואר 322 שנים WTF... אי הבנה הא? את ה FSB -כן- אפשר לשנות, את המכפלה לא. וזה ממש ממש לא אוברקלוק.. 9מג"ה.. :
פורסם 2003 בינואר 322 שנים Conclusion - You Are Stupid! I am Still GOD ! ;D בגלל עברו הפסיכולוגי של משתמש זה, אין לראות הכל הודעה שלו כהודעה רצינית. עכשיו ברצינות לרגע (אולי אפילו לשני רגעים), תבדוק מדוע אתה לא מסוגל להעלות את ה FSB ביותר מ 9MHZעריכה: ואני רוצה להבין בדיוק מה הכוונה ב-לוח של אינטל(בערך)
פורסם 2003 בינואר 322 שנים בעצם הבנתי מה קרהאבל הוא שקרןהוא עשה אוברקלוק בלוח של אינטל שבהם אין שום אפשרויות של OCאז או שהוא החליף "בטעות" ללוח של חברה אחרת או שהוא פשוט שקרןנ.באהבתי את הקטע עם עברו הפסיכולוגי של המשתמש
פורסם 2003 בינואר 322 שנים הדבר היחיד שיכול לתאר אותך הוא אני אידיוט. אני מציע לעופר לנעול את הת'רד הטיפשי הזה. תישמור את שיגעון הגדלות שלך לדברים אחרים.
פורסם 2003 בינואר 322 שנים תביאו לי לינק לתוכנה אני יאמת לכם את זה... יש לי גם לוח אם של אינטל (ס*מק!!! )
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר בערך זה בגלל השינוי המסכן שעשיתי למעבד וכן יש לי לוח של אינטל!http://www.pegasoft.cz/download.php?id=8067נ.ב.זה לא וירוס תלחצו ותורידו!
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר cpu coolתבחר את סוג הלוח של אינטל ומודל אין הרבה אבל האחרון עובד על שלי ותכנס לשינוי fsb
פורסם 2003 בינואר 322 שנים WTF... אי הבנה הא? את ה FSB -כן- אפשר לשנות, את המכפלה לא. וזה ממש ממש לא אוברקלוק.. 9מג"ה.. : אי אפשר לשנות כלום. גם אתה טועה
פורסם 2003 בינואר 322 שנים רביד , אני משאיר את הדיון לא מחוק בגלל שאני רוצה שתעלה תמונה שמוכיחה את עניין העלאת הFSB ב 1 .וגם אם כן העלת והמחשב קרס משמע - הלוח לא נתן לך להעלות !הכותרת לחלוטין לא מקובלת ,תשנה בבקשה מייד !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.