פורסם 2007 במרץ 518 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3372447,00.htmlעמי אילון - 28%אהוד ברק - 26%עמיר פרץ - 19%אופיר פינס - 17%דני יתום - 6%אם לא תהיה הכרעה בסיבוב הראשון, כך יצביעו אנשי העבודה בסיבוב השני, בקרב דו-ראשי: אילון - 51%ברק - 39%אילון - 64%פרץ - 29%ברק - 59%פרץ - 31סוף סוף יפתרו מהאדיוט
פורסם 2007 במרץ 518 שנים לפי הסקרים: פרץ ייפרד מכסאו בקרובויפה שעה אחת קודם גם ברק וגם איילון מקובלים עלי מאוד
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הקדנציה הראשונה שלו היתה כשלון אמנםאך לדעתי הסיבה העיקרית היא שהוא תפקד עם ידיים קשורותהקואליציה היתה מפוררת מהיום הראשוןאבל אני בהחלט יכול להבין אנשים שלא יקחו סיכון שובבדיוק כמו שיהיו כאלה שיהיה להם קשה להצביע לליכוד בראשות ביבי
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מה שלא יהיה, ברק יותר טוב בשלושה סדרי גודל מפרץ.עדיין, אני אצביע לעמי איילון (ואם פרץ יהיה מקום שישי ומטה במפלגה, יש מצב שאני אצביע לעבודה גם בבחירות).
פורסם 2007 במרץ 818 שנים במידה והוא ישאר בעבודה ברור שהוא יהיה באחד המקומות הראשוניםזה לא אומר שהוא יקבל תיק, אבל הוא עדיין יהיה בראש הרשימה
פורסם 2007 במרץ 818 שנים בואו נקווה כולנו שהוא לא ישאר בעבודהויותר מזאת, בואו נקווה שהוא לא ישאר בראשות העבודה, אחרת יהיה לי מאוד קשה נפשיתלשלשל לקלפי פתק שאני יודע שמגיע לפרץ...בכל מקרה, נראה מה יהיה עד הבחירות, קדימה עלולה להתפרק לגמרי עד אז (או לפחות לאבד אנשים חזרה לעבודה/ליכוד)
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אני מאוד מחבב את אופיר פינס, לא ידוע מספיק בקרב הציבור הישראלי , אבל הוכיח את עצמו כמה פעמים ,התואר ח"כ מצטיין לא זר לו. ניסה להאבק בכך שמשחקי כדורגל יהיו בתשלום,היה בין היחידים לצערי,וזה לא היה המאבק היחידי שלו למען הציבור הישראלי . עמד על שלו והתפטר מהתפקיד שליברמן הצטרף לממשלה בגלל הניגוד באידאולגיות שלהם , ולא משנה באיזה צד אתם ,אי אפשר שלא להעריך שבן אדם עומד מאחורי האמונות שלו . הסיכויים שלו להגיע לראשות העבודה הם לא גדולים ,אבל אני מחזיק לו אצבעות,אולי הפעם המתלבטים יצביעו לו במקום לגימלאים ... מותר לקוות . לגבי איילון,ראינו מה קרה לברק שנכנס לראשות הממשלה בלי יותר מדי ניסיון פוליטי,מצד שני, גם אנשים עם הרבה ניסיון פוליטי ,מעט שכל והרבה מזל הגיעו למקומות גבוהים( מי לא להבין למי התכוונתי ? ;D ). בכל אופן,רק אם פרץ יעמוד בראשות העבודה אני לא מצביע להם,כל השאר(פינס,איילון,ברק קצת פחות,אבל גם ככה האפשרויות שלי מעטות ) בסדר מבחינתי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.