פורסם 2007 במרץ 518 שנים מה זאת הכניסה הזאת שיש לי?http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpgמתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם?הלוח הוא 965P S-3 תודה
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר כןכי אני לא טוב באנגליתומה יש לחפש בגוגלזה תמונהבקיצור אם לא בא לך לענות אל תגיב
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אני לא חושב שאלה כניסות אלא דווקא יציאות של הכרטיס קול המובנה שיש לך בלוח אם. היציאה האדומה נקראת SPDIF והיציאה שמתחתיה היא נקראת יציאה אופטית, אלא חיבורים דיגיטלים. הכבל שנכנס ל-SPDIF נקרא RCA MONO והוא ניראה כך: והכבל שנכנס ליציאה האופטית נקרא Tosling Optical והוא ניראה כך:
פורסם 2007 במרץ 518 שנים שני היציאות הם SPDIF.הראשונה (הכתומה) היא SPDIF קואקסיאלית (COAX)השניה שמתחתיה היא SPDIF אופטית (OPTICAL)שניהם מעבירות אות רב ערוצי. (שזה סראונד)ואני לא מבין 2 דברים בלמה רצית "חוות דעת" נוספת..1. מה הקשר חוות דעת? הכל פה הן עובדות.2. למה לא הסתפקת במה שהראשון שענה לך לעניין אמר?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר ואני לא מבין 2 דברים בלמה רצית "חוות דעת" נוספת..1. מה הקשר חוות דעת? הכל פה הן עובדות.2. למה לא הסתפקת במה שהראשון שענה לך לעניין אמר?כי הוא רשם "זה נראה כמו"הוא לא היה בטוח מה זהלמה יש לכם בלי סוף הערות,למה?!
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הוא התכוון ל"אות רב ערוצי" תיקנתי יציאה דיגיטלית יכולה להוציא גם ערוץ אחד (מונו) תשבע.. למה יש לכם בלי סוף הערות,למה?! צודק, זה לא ממש היה במקום.. מצטער
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.