פורסם 2007 במרץ 418 שנים פרוייקט MCC הוא הפרוייקט הראשון שלי בו אני בונה מחשב Mini CuceCase הכנתי כבר שרטוט הדמייה אז תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר העיגולים הם מאווררי לדים 92ממ (צייר ) מתחת למאווררים (מקדימה) זה USB והשאר אני חושב שברור.. אם לא - תשאלו המארז יהיה בנוי מעץ 1.2 סנדוויץ' מידות המארז אורך וגובה : 32סמ רוחב : 25 סמ
פורסם 2007 במרץ 518 שנים את האמת שום דבר לא מובן תסביר איפה הלוח אם.. איפה הHD (את זה אני חושב שהבנתי)
פורסם 2007 במרץ 518 שנים תשים מאוורים 80ממ הם יותר קלים למצוא ויש מגוון רחב יותר וגם הם זולים יותראיזה גודל לוח אם אתה שם שם?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר לוח האם יהיה בתחתיתהמידות שלו : 22.5X31~בקשר למאוורים -מחר כנראה אני עושה סימולציה מקרטון אז נראה לפי הקרטון מה יותר מתאים/יפה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים ממליץ לך מאוד לנסות לעשות קצת הדמיות בתלת מימד עם התוכנה Google SketchUp 6 היא ממש נוחה וקלה, תוך שעה וחצי למדתי מלא ובקלות והנה אתר עם מלא רכיבי מחשב שתוכל לעשות את ההדמיה קצת יותר מציאותית http://scc.jazzle.co.uk/
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר בקשר לאוורר למעלה אני כנראה בסוף כן יעשה נ.ב. אני ו3D לא הוכלים ביחד.. הכי טוב צייר
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר טוב, בסוף אני משנה את כל הפרויקט =\הנה השרטוט החדש:- הכחול בTOP - פרספקס + לדים כחולים- השחור בRIGHT - טפט שהוספתי לתגובהוזהו.. אני חושב שהשאר מובן..החומרים הם אותם חומרים של MMCוהמידות הם:אורך 31 (למרות שבשרטוטים רשום 33..)רוחב 21גובה 27עריכה:אם אתם לא מבינים למה זה לא נראה בסדר, תראו את התמונה השלישית[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.