עבור לתוכן

חיבור רמקולים ממערכת סטריאו למחשב

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

לידי התגלגלו 2 רמקולים גדולים של מערכת סטריאו די ישנה של AIWA (דגם עם מגש של 3 דיסקים). מכל רמקול יוצאים שני חוטים כאשר בקצותיהם הם חשופים.

ברצוני לחבר את הרמקולים למחשב האישי שלי, אך אין בו חיבור מתאים לחוטים כמו בצד האחורי של המערכת.

האם הדבר אפשרי? אם כן, הכיצד, ומה דרוש לכך.

תודה לעזרים 8)

פורסם

יש שתי אפשרויות:

תבדוק אם למערכת עצמה יש חיבור למחשב (IN)- תחבר את הרמקולים למערכת ואת המערכת למחשב,

או שתשיג קונקטורים לרמקול יחיד (לא אמור להיות בעייה, וגם לא יקר יותר מידי) ומגבר. את החוטים של הרמקולים תחבר לקונקטורים (כל רמקול בניפרד), את הקונקטורים למגבר, ואת המגבר למחשב... עקרונית אפשר לחבר את הרמקולים לקונקטור אחד שמיועד לסטריאו, וישר לחבר למחשב, אבל תצתרך כרטיס קול חזק כדי להגביר את הרמקולים כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת והמהירה.

למערכת לצערי אין חיבור IN שמתאים למחשב כפי שאני רואה.. (יש חיבורים של R/L של AUDIO/AUX ועוד חיבורים של SUPER WOOFER)

אז כנראה שצריך ללכת על אפשרות ב'. עכשיו צריך להשיג מגבר.. כמה זה צריך לעלות ואיפה אני יכול למצוא אחד זול?

פורסם

תודה על התשובה המפורטת והמהירה.

למערכת לצערי אין חיבור IN שמתאים למחשב כפי שאני רואה.. (יש חיבורים של R/L של AUDIO/AUX ועוד חיבורים של SUPER WOOFER)

אז כנראה שצריך ללכת על אפשרות ב'. עכשיו צריך להשיג מגבר.. כמה זה צריך לעלות ואיפה אני יכול למצוא אחד זול?

תחבר מה AUX לא צריך מגבר.. כבל בצד אחד PL 3.5mm מצד שני RCA אדום לבן (או אדום שחור)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים