פורסם 2007 במרץ 518 שנים אהה זה בסדר פרות לא מדברות. ודווקא נראה לי שהן כן אוהבות את הריח. חחחח... הוגו-בוס 212 רושאס אזארו D&G וז'אן פול גוטייה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים לכל האנשים האלה שמשתמשים ב20 בשמים שונים לכל ארוע... למסיבה\לדייט\לב"ס וכו' , זו טעות !אחד מגורמי המשיכה החזקים ביותר הוא הריח שלכם, כשמישהיא מתאהבת בכם היא נקשרת גם לריח ושלכם אם תשנו אותו כל פעם שאתם נפגשים איתה אז תאבדו חלק חשוב וחזק במשחקרצוי גם בושם יחודי ומיוחד ולא כזה ששליש מהמועדון משתמש בו (ע"ע רושאס)לי יש הוגו בוסהוגו כחול D&G
פורסם 2007 במרץ 618 שנים ומה קורה אם הבושם שיושב עליי הכי טוב הוא הבושם שכל העולם ואחותו משתמשים בו?מה אתה מציע, לקחת בושם אחר שלא יושב עליי טוב?אני מגיב טוב לבשמים מתוקים. כזה העור שלי מה לעשות.עליי מריח טוב :אזארו, ז'אן פול גוטייה, פאי (של ג'יבאנשי), רושאס ואנג'ל.אלו הבשמים שאני משתמש בהם בתקופות.ותופתע לשמוע שאני לא מאבד שום חלק במשחק, להפך.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים לכל האנשים האלה שמשתמשים ב20 בשמים שונים לכל ארוע... למסיבה\לדייט\לב"ס וכו' , זו טעות !אחד מגורמי המשיכה החזקים ביותר הוא הריח שלכם, כשמישהיא מתאהבת בכם היא נקשרת גם לריח ושלכם אם תשנו אותו כל פעם שאתם נפגשים איתה אז תאבדו חלק חשוב וחזק במשחקרצוי גם בושם יחודי ומיוחד ולא כזה ששליש מהמועדון משתמש בו (ע"ע רושאס)לי יש הוגו בוסהוגו כחול D&Gאני יוצא אם מישהי ולפעמים אני מחילף בשמים וכל פעם היא שואלת אותי איזה בושם שמתי ומישם זה מוביל אחרת....
פורסם 2007 במרץ 618 שנים TABAC - ממליץ לנסות למי שלא מכירLAUDER - INTUITION עוד בושם מצויןולפעמים אני משתמש ב- CK ONE
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אף אחד פה לא משתמש בלה קוסט ? יש להם בשמים מעולים ..וד"א אני רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין בבשמים מקודם הייתי שם קצת AXE וזהו חחח
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הAXE דודארנט מסריח! שונא אותו במיוחד תמגעילים ששמים טונה אחרי שיעור ספורט :pissed: :pissed:
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אף אחד פה לא משתמש בלה קוסט ? יש להם בשמים מעולים ..אחי! LACOSTE זה כבוד!יש לי את הירוקוהשתמשתי עד לא מזמן בפאיחבל שהוא ניגמר :'(
פורסם 2007 במרץ 618 שנים ומה קורה אם הבושם שיושב עליי הכי טוב הוא הבושם שכל העולם ואחותו משתמשים בו?מה אתה מציע, לקחת בושם אחר שלא יושב עליי טוב?אני מגיב טוב לבשמים מתוקים. כזה העור שלי מה לעשות.עליי מריח טוב :אזארו, ז'אן פול גוטייה, פאי (של ג'יבאנשי), רושאס ואנג'ל.אלו הבשמים שאני משתמש בהם בתקופות.ותופתע לשמוע שאני לא מאבד שום חלק במשחק, להפך.זה נכון שכל בושם מגיב שונה על כל בנאדם אבל אין דבר כזה שרק בושם אחד מריח עלייך טוב, אתה בעצמך אמרת את זה וסתרת את עצמך אחר כךבכל זאת המטרה היא יחודיות ומיתוג הריח עם הגוף שלך כך שבפעם הבאה שהיא תריח אותו היא ישר תחשוב עלייך ולא על שליש מהב"ס
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני היחיד פה ששם הוגו בוס?אני גם שם אותו הוא היה הראשון שקניתי כיום אני עם D&G ונראה לי שאני יחזור לבוס הישן והטוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.