עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית וקצת משחקים האם יהיה הבדל משמעותי בין ה- 3000D 2MB ל- 6300E ?

Featured Replies

פורסם

האם יהיה הבדל משמעותי בין מחשב שהוא בעיקר לעבודהמ שרדית - גלישה , מסמכים וכו' וממש קצת משחקים שיהיה עם מעבד

3000D 2MB

לעומת ה-

6300E

האם יורגש הבדל ?

פורסם

מזה 3000D? פנטיום D930?

6300E אני מניח שהכווננה ל-6300 מסדרת ה-C2D.

ובכן אם צדקתי לגבי המעבדים הללו אז לא יהיו לך שום הבדלים. קח בחשבון ש-3800X2 של AMD צריך להיות זול מה-930 ועדיף עליו

פורסם

אתה יכול לתת בנצמרק שמוכיח את הטענה שלך ?

פורסם

וודאי שלא,לא ידוע לי על בנצ' שבו בדקו גלישה באינטרנט/אופיס - אבל ידוע שלעבודה משרדית גם חדי ליבה חלשים יחסית יעשו עבודה מעולה.

ואני יכול להגיד מניסיון אישי שאין שום הבדל בשימושים הללו בין 3800X2 שהוא כפול ליבה לבין P4 במהירות 3GHZ למשל

פורסם

אתה יכול לתת בנצמרק שמוכיח את הטענה שלך ?

וואי אתה חתיכת קרציה.... :bash:

פורסם

למה אתה מספים סתם ?

מה התגובה קשורה לדיון ?

פורסם

כי אתה באמת קרציה.

ה3800 X2 שקול ל930, אבל כבר אין כ"כ 930 אלא 925 (אותו דבר ללא VT) .

אבל...ויש אבל, ה3800 זול יותר :) (במעט) וקר יותר (לא קריטי היות וה9XX משתמש ב65NM)

פורסם

אולי זה לא קשור אבל נמאס מההודעות הדביליות ש'ך... מתישהו הייתי אומר לך ..(יצא שעכשיו..)

תפסיק עם השאלות הלא קשורות ואל תבלבל ת'מוח לאנשים פהה..

יש לך שאלות/בעיות/ספקות.. תפתח ת'ארדים משלך.. :kopfpatsch:

כולה התחברת לפני כמה ימים וכבר אתה מציק פה לאנשים..57 הודעות פר יום.. נדפקת רציני אה?!?

פורסם

כי אתה באמת קרציה.

ה3800 X2 שקול ל930, אבל כבר אין כ"כ 930 אלא 925 (אותו דבר ללא VT) .

אבל...ויש אבל, ה3800 זול יותר :) (במעט) וקר יותר (לא קריטי היות וה9XX משתמש ב65NM)

המעבד שלי כרגע על 30 מעלות אז למה אתה סתם מבלבל את ה...BRAIN ?

מעבד חם ? והקירור שלי זה הבסיסי של אינטל

מאיפה הפלצת שה 925 הוא חם יותר ? באתר של היצרן AMD רשום חום מ 55-70 מעלות אצל ה 3800

פורסם

אויי נו באמת ..I can't take it anymore.. :kopfpatsch:

hope I won't notice ya when I come back ya stupid fuck..

פורסם

תגיד, אתה נורמלי?!

דבר ראשון, אני לא אמרתי שה9XX חמים, פשוט הAMD קרים יותר! ה9XX משתמש בשתי ליבות מסוג PRESLER בליתוגרפיה של 65NM, והוא קריר מאוד לעומת ה8XX מבוסס הפרסקוט.

הX2 3800 החדש מתהדר בTDP של 65W, והוא קריר יותר מה9XX.

אתה סתם מתלהם, ובאמת טכנאי שכונה, פנאט לא פחות מURIB ותפוחים אבל חכם פחות.

אגב המקסימום טמפרטורה בטוחה ל X2 3800 הוא 55-57 מעלות.

פורסם
DontFeedTheTroll.jpg
פורסם

תראה לי הוכחה מצולמת שה 3800 עם קירור AMD מקורי מגיע ל 25-30 מעלות חום כמו אצלי .

פורסם

אני מתאפק ליאור...אני מתאפק... :s07:

פורסם

תראה לי הוכחה מצולמת שה 3800 עם קירור AMD מקורי מגיע ל 25-30 מעלות חום כמו אצלי .

זה לא הנושא אבל מילא.

לי יש AMD 3800X2 עם 90TDP שזה חם יותר מן הסתם מה-65TDP וכרגע במנוחה המעבד שלי ב-28 מעלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים