פורסם 2007 במרץ 418 שנים ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים.המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?
פורסם 2007 במרץ 418 שנים 1. תבדוק שה USB מופעל בביוס.2. תבדוק שה USB מזוהה במערכת ההפעלה ושגם שם החיבורים מופעלים.כמובן שישנה אפשרות שיש בעיה בלוח עצמו, ולכן החיבורים האלו לא עובדים.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים הפורטים של ה USB קידמיים על המארז או מובנים על הלוח מאחור?מה זה חשוב?שיבדוק קודם כל במנהל ההתקנים שהדרייבר מותקן.אם מותקן אז בודקים אם החיבור פיסי מותקן או לא.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים היה לי גם את הבעיה הזו לא היה מזהה כלום יכול להיות שהבעיה בUSB עצמם תעשה מה שאמרו לך לפני אבל לי נפתרה הבעיה מתי שפירמתי את המחשב קח לך את זה בתור אפשרות אחרונה ואני מאמין שזה יפתור את הבעיה
פורסם 2007 במרץ 518 שנים היה לי גם את הבעיה הזו לא היה מזהה כלום יכול להיות שהבעיה בUSB עצמם תעשה מה שאמרו לך לפני אבל לי נפתרה הבעיה מתי שפירמתי את המחשב קח לך את זה בתור אפשרות אחרונה ואני מאמין שזה יפתור את הבעיה לפרמט מחשב בגלל USB?זה פתיר ללא פירמוט.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים יכול להיות שכן אבל אחרי שבדקת בביוס ואחרי שבדקת בווינדוס במנהל ההתקנים אתה לא נשארה לך ברירה כי אין איזה תוכנה שמתקנת חיבורים או שיכולה לעשות משהו בקשר לזה אני אומר לך עם אותה בעיה הפירמוט הצליח לסדר לי את החיבורים אני כמעט קניתי כרטיס USB חדש
פורסם 2007 במרץ 718 שנים החיבורים מקדימה לא עובדים או מאחורה כי גם לי לא עבדו כמה דברים על החיבורי הUSB הקדמיים ועל האחוריים הם כן עבדו והבנתי פה באתר זה תופעה ידועה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.