פורסם 2007 במרץ 418 שנים אני צריך חתיכת פרספקסט ( עדיף סוג פלסטיק אחר שיהיה איכותי יותר) איפה אפשר להשיג דבר כזה במרכז האתר עדיפות בחולון...? וגם אני צריך לקפל אותו באיזה קטע(דוגמה מצורפת) איך אני עושה את זה? '>http://www.2send.us/"] אני צריך לקפל בקטע השחור.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים יש חנות בשם "מרזבית" בצומת סגולה. הם צריכים להיות מעולים (אני מקווה לקפוץ לשם מחר).
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אתה יכול לקנות בחלק מהמקומות של זגגים / חלונותקיפול : לא ניסיתי אבל אני מאמין שאפשר על ידיי 2 לוחות קרמיקה ומנורת הלוגן של 1.5KW מתחת לחריץ ביניהם
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אין דרך יותר ביתית לקיפול?בטח שיש.תנור למשל? על חום גבוה ,לחכות שהוא יהיה כמו גומי ואז להוציא מהתנור,לקחת קרמיקה או משהו על מנת שהקיפול יתבצע ישר וזהו.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר ראיתי פה אנשים שעושים סירטוטים כגון זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197342.0איך אני עושה סירטוט כזה והאם צריך ידע קודם בתוכנה מסוג כזה?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים תוכנה מבית Google שנקראת Google SketchUpתרשום בגוגל ותוכל להוריד את גרסא 6...נסיון לא צריך, יש שמה (בתוך התוכנה), כמה מדריכים שילמדו אותך איך לעבוד בדיוק רב, במקצועיות ובביטחון עם התוכנה...מקווה שעזרתי,Aviko
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.