עבור לתוכן

מעוניין בקנית דרמל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא רוצה לשלם 400-500 שקל על המקורי כי אם אני ישתמש בו כולה פעם פעמיים?

אז לא שווה לקנות את הדרמל של WOLF או כן?

בילבלתם אותי :lol:

פורסם

אני יודע שזה קצת הרבה כסף

אבל זו השקעה מאוד משתלמת, מה גם שאתה לא חייב לקנות את כל הערכה.

בכל מקרה אם באמת זה מעל התקציב שלך אז המכשיר של וולף הוא הכי אמין מבין החברות שהוצעו כאן.

אם המצמד של הפוטר ילך לך אתה תישאר תקוע בלי מכשיר.

שוב, אני נמנע מלהמליץ כי אתה תאלץ להיתקע עם המכשיר הזה אחרי הפעמיים שאתה רוצה לעבוד איתו.

אין לך מישהו לקחת ממנו מכשיר לבינתיים?

פורסם

דרמל פנאומטי= דרמל שעובד על לחץ עביר ולחץ שמן הידרואלי במקום על זרם חשמלי....

במילים פשוטות, לטחונים בלבד...

פורסם

זאם: אין צורך בהשקעה הזו... אם הוא הולך להשתמש בן פעמים אין במה להשקיע...

אני השתמשתי בראשים של סקיל, וקראתי הרבה טענות של חברי פורום גם על הראשים של וולף... מזה אני יודע שהם לא טובים.

בד"כ לא תמצא דראמל בלי קיט... ולא תמצא דראמל ב100 ש"ח. מה שהצעתי לך זה לקנות את המכשיר הכי זול שתמצא (סקיל או וולף), בלי קשר לקיט, ובנוסף לקנות קופסא (מעין גליל קטן... דומה לקופסא של קפצונים...) של דיסקיות+ קיט שיוף\ ליטוש\ חריטה- בהתאם למה שאתה צריך. בד"כ לא שתמשים בכל הראשים שבאים בקיט (נגיד, ממש לא כולם משתמשים בראשי הליטוש...), ובד"כ הדיסקיות הן הבעייה העיקרית. אם אתה קונה סקיל- אני מציע לך לא לבזבז זמן ולקנות דיסקיות של דראמל באותה הזדמנות, אם אתה קונה וולף, תנסה לעבוד עם מה שיש, ובהמשך תקנה חלקים לפי הצורך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה קצת הרבה כסף

אבל זו השקעה מאוד משתלמת, מה גם שאתה לא חייב לקנות את כל הערכה.

בכל מקרה אם באמת זה מעל התקציב שלך אז המכשיר של וולף הוא הכי אמין מבין החברות שהוצעו כאן.

אם המצמד של הפוטר ילך לך אתה תישאר תקוע בלי מכשיר.

שוב, אני נמנע מלהמליץ כי אתה תאלץ להיתקע עם המכשיר הזה אחרי הפעמיים שאתה רוצה לעבוד איתו.

אין לך מישהו לקחת ממנו מכשיר לבינתיים?

אם יילך המה של המה??

זאם: אין צורך בהשקעה הזו... אם הוא הולך להשתמש בן פעמים אין במה להשקיע...

אני השתמשתי בראשים של סקיל, וקראתי הרבה טענות של חברי פורום גם על הראשים של וולף... מזה אני יודע שהם לא טובים.

בד"כ לא תמצא דראמל בלי קיט... ולא תמצא דראמל ב100 ש"ח. מה שהצעתי לך זה לקנות את המכשיר הכי זול שתמצא (סקיל או וולף), בלי קשר לקיט, ובנוסף לקנות קופסא (מעין גליל קטן... דומה לקופסא של קפצונים...) של דיסקיות+ קיט שיוף\ ליטוש\ חריטה- בהתאם למה שאתה צריך. בד"כ לא שתמשים בכל הראשים שבאים בקיט (נגיד, ממש לא כולם משתמשים בראשי הליטוש...), ובד"כ הדיסקיות הן הבעייה העיקרית. אם אתה קונה סקיל- אני מציע לך לא לבזבז זמן ולקנות דיסקיות של דראמל באותה הזדמנות, אם אתה קונה וולף, תנסה לעבוד עם מה שיש, ובהמשך תקנה חלקים לפי הצורך.

זה מה שאני יעשה

אני ילך על ה WOLF ואני יבקש מהמוכר שיתן לי גם דיסקיות חלופיות

איזה מתקלקלות הכי מהר?

הדיסקיות חיתוך?

פורסם

כן... קח דיסקיות מספר 420 או מחוזקות (של חברת דראמל)... לפי דעתי (ודעתם של רבים אחרים) זה הדיסקיות הכי טובות לחיתוך...

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה לכולכם על העזרה

עזרתם לי המון :xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים