עבור לתוכן

מה עדיף מבין כרטיסי הקול האלה ? (בגבול של 500 ש"ח).

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אל נא להסתמך על הרמקולים שברשותי, השיקול הוא כללי גם לי וגם לחברים שלי, וכמובן שרמקולים משתנים מאחד לשני...

כרגע אני עם AC97 מובנה, וזה כבר מחרפן, מילא עם רמקולים פחות שמים לב, אבל עם אוזניות זה ניהיה ממש מעצבן כל הרעשי רקע והרשרושים ומלמולים חשמליים וציקצוקים ומשמושים וקירצקרוצים ו... הבנתם תרעיון...

יש מספר כרטיסי קול נפוצים בארץ, הייתי שמח לשמוע לא רק מה עדיף מבינהם, אלא חשוב לי מאוד לדעת גם מה ההבדל וכמה מילים על כל כרטיס בנפרד (איכות קול, סתם לקטע האם אני בכלל אשמע הבדל עם ה ATP3 או רק לאחר שדרוג או אוזניות טובות, איך הדרייברים כי אני יודע ששל קריאטיב למשל נחשבים לבעייתיים, וכו וכו...)...

הראשון הוא ה-Xtreme Audio של קריאטיב שמגיע במחיר מממממש מפתיע, ולפי מה שאני יודע ה X-Fi זאת סדרה מאוד חדשנית, אז האם הכרטיס הזה שהוא התקציבי ביותר בסדרה באמת עדיף על כרטיסי אודיג'יי בטווח ה500 שקל, או שהוא סתם הכבשה השחורה של הסדרה ?

השני הוא ה-Xtreme Gamer שעקרונית אני לא ממש גיימר אז זה לא הכיוון שלי, אבל הוא גם כן מאותה הסדרה של הקודם, רק קצת יותר יקר אז אולי יותר טוב גם למוזיקה וסרטים (שזה עיקר השימוש שלי).

M-Audio Revolution 5.1

AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold

ששני האחרונים אין לי מושג מי הם ומה הם, אבל הם ממש נפוצים ולא לגמרי זולים אז אני מתאר לעצמי שיש להם יתרון כלשהו (:

תודה רבה!! (:

עריכה:

אה וסתם שאלה, מה המשגל שכל הזה של DFI עם הכרטיס קול "Karajan Audio" זה סתם רילטק מעאפן, מה הם משחקקייייייים לי אותה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים