פורסם 2003 בינואר 222 שנים אני מחפש מארז MIDI TOWERלא FULL TOWERשיהיה של חברה טובהושחורמישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2003 בינואר 222 שנים אנרמקס או צ'יפטק אם יש לך כסףcompucase אם אתה חסר רוצה להשקיע פחות מ 400 ש"ח
פורסם 2003 בינואר 222 שנים מחבר אין לי בעיה של כסףאני פשוט רוצה את המארז הכי טוב שיששיהיה כמה שיותר גדול אבל עדיין שיהיה MIDI TOWERושחור!ואם אפשר דגם מדויק?תודה רבה
פורסם 2003 בינואר 222 שנים הצ'יפטק הוא DX-01BD והאנרמקס FS710B ואם בכלל אין לך בעיה של כסף אז הנה מארז יפה אבל יקררררררררר.
פורסם 2003 בינואר 222 שנים מחבר Enermax FS710Bלמה דווקא המארז הזה?וגם הציעו לי פה מארז של CHIEFTECלמה אתה חושב שהוא יותר טוב ממנו?ואלה המארזים היחידים שישי בשחור?
פורסם 2003 בינואר 222 שנים הצ'יפטק והאנרמקס זה אותו מארז, שמסופק ל2 חברות שונות, הדבר היחידי שמבדיל בניהם זה הצבעים של המארז, והספק שבא איתם [במידה ובאמת בא איתם אחד]
פורסם 2003 בינואר 222 שנים יש המארזים האלו ואת הקולר מאסטר שנתתי לפני כמה הודעות. אלה המארזים השחורים האיכותיים שיש בארץ.וכן, אתה יכול לקחת את מה שיוצא יותר זול.אגב.. גם יש את ה אנטק שאמנם הוא לא שחור אבל הוא בצבע אפור כהה.בשביל שתוכל לראות את הצבע הנה תמונה שלו לעומת המארז ציפטק הכסוף (שעבר מודינג קל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.