עבור לתוכן

מצב שיתוף קבצים?

Featured Replies

פורסם

האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט...

סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי אין אפשרות לכבות את כרטיס המסך

אולי תשקול לקנות קירור פסיבי בשבילו?

בכל מקרה נראה לי שכרטיס המסך הוא רק קצה הקרחון בכל הנוגע לרעש אצלך

צריך גם להשתיק את הספק

את המאוורר של המעבד אולי אפשר להחליש (אולי יותר טוב להחליף לאיזה קירור פסיבי)

אך בכל זאת המעבד גם ככה לא יעבוד בצורה מינימלית

כאשר אתה משתף קבצים המעבד צריך לפעמים לעבוד במאמץ

אז ככה או שתחליף לקירור פאסיבי את רוב אמצעי הקירור

או אופציה יותר קלה/זולה שתחליף את מיקום המחשב (מחוץ לחדר)

או שתישן על הספה בסלון!

;) ;) ;)

פורסם

אם יש לך רשת ביתית ואופציה למצוא מחשב ישן בחדר אחר בבית, תשקול את זה.

פורסם

אני חושב שמומלץ שתתעניין בקירור ספיבי או אקטיבי שקט יחסית - נראה לי שבפורום אחר יוכלו לעזור יותר.

מעביר אותך לפורום המתאים, ושיהיה בהצלחה.

פורסם

אתה יכול להעזר ב-speedfan ובביוס(למשל) כדי להוריד את מהירות מאווררי המעבד והמארז.

אם אתה מוכן להוצאה כספית אז אפשר להמליץ לך על קירור פסיבי ומאווררים שקטים. האם אתה בטוח שהבעייה היא דווקא במאוורר הכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שהספק שלי נחשב שקט. ובקשר לכרטיס מסך אני לא אמרתי שיש בעיה, אבל אין צורך בו לשתוף קבצים אז למה לא להשתיק אותו. ו בטוח אין צורך ב E6300 לשיתוף קבצים אז אולי איזה UNDERCLOCK של 70 80% יביא לשקט?

פורסם

אמור זה שם של דג. הכי טוב לבדוק בעצמך ;).

Underclock יהווה פתרון עקיף ולא מומלץ. עדיף פשוט להוריד את מהירות המאוורר דרך הביוס או דרך תוכנה כגון Speedfan.

פורסם
  • מחבר

אין סיכוי שאני עושה כזה גבר בלי חבר מבין לידי. ועוד לא הצלחתי למצוא אחד. אם ישרף לי משהו אני לא אוכל לבקש מדודי מאמריקה ביט לשלוח לי חדש...

פורסם

Underclock = הורדת מהירות..... ובכך הכל נשאר יותר קר, וזה אומר שאפשר לוותר על קירור אקטיבי פחות או יותר - ולהקטין את הרעש...

קפיש? :hat:

יש לך אסוס לא? - יש לאסוס דבר שנקרא Qfan (גם לך - בדקתי) ואתה יכול קודם לבדוק שהוא על מצב Silent דרך הביוס..

בראל.

עריכה: אאה ועוד דבר - יש מצב AI Quiet שזה אסוס אינטלג'נט קוייט.. זה אומר שזה משתיק כל דבר שהוא יכול וגם מכבה את הכ.מ...

תבדוק - אצלי זה עובד דרך התוכנה שהגיע עם הבאנדל, יש ששם מצב שנקרא AI Quiet , זה כמו מצב שינה אבל שכל מה שצריך כדי להוריד דברים עדין עובד. הנה לינק להסבר על התוכנה:

http://forumz.tomshardware.com/hardware/Tools-building-quiet-system-Ai-quiet-fan-ftopict193263.html

וכאן הסבר על התוכנה שאמורה להשתיק לך את המאורר של המעבד:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14936&PageId=19

פורסם

C2d משתמש במצב C1E כדי להוריד את מכפלת המעבד במנוחה. אז יש underclock מסויים בכל מקרה. יותר מזה זה מיותר ומסורבל, ובמקום עדיף פשוט להשקיט את מאוורר המעבד באמצעות תוכנה\ביוס. אתה יכול לבצע את זה לבד ללא חשש, ואז לבדוק את הטמפ' במאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים