פורסם 2007 במרץ 318 שנים אני שואל ביחס למפרט מ-IQPC :לא מציינים שם מה הREV של הDS3 ולעומת זאת ה-S3 הוא REV3.3 והוא יקר יותר מה- DS3 באיזה שקל-שניים...הבנתי שהDS3 הוא עם קבלים איכותיים יותר, אבל האם הוא עדיף גם במקרה שהוא גירסה ישנה יותר ?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אני שואל ביחס למפרט מ-IQPC :לא מציינים שם מה הREV של הDS3 ולעומת זאת ה-S3 הוא REV3.3 והוא יקר יותר מה- DS3 באיזה שקל-שניים...הבנתי שהDS3 הוא עם קבלים איכותיים יותר, אבל האם הוא עדיף גם במקרה שהוא גירסה ישנה יותר ?durability = עמידות. אמורים להחזיק מעמד זמן רב יותר. האם בפועל לוחות DS3 יחזיקו מעמד יותר שנים מ S3 ? רק הזמן יגיד.. ובאופן אישי, גם המזל.אני הייתי מעדיף את ה S3 אם ה DS3 הוא לא REV3.3
פורסם 2007 במרץ 318 שנים הREV החדשים של שני הדגמים זה בסך הכל שהם באים מהקופסה עם ביוס חדשמה שאמור לפתור בעיה שמכניסים ישר זיכרונות שדורשים הרבה מתחבעיקרון אתה יכול לקחת DS3 ולשים לו את הביוס האחרון ויש לך REV 3.3
פורסם 2007 במרץ 318 שנים קודם כל, ישנם אתרים שונים לגרסאות השונות. ומוזכרים שם הבדל 1 או 2. למשל תמיכה רשמית ב 1333Mhz.בכל מקרה, בטח שחברות מתקנות בעיות קטנות שהתגלו בגרסאות חדשות של חומרה. בד"כ, אפילו לא מוזכרים תיקונים אלה.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אה כן צודק יש גם את העלייה בתדר לא שזה משנה למישהו כי קהל היעד של הלוחות האלה הוא בכלל ב1066, האוברקלוקרים שהולכים על התדר הגבוה שיש להם כסף למעבד שמשתמש בתדר לוקחים כבר לוחות יקרים כמו אסוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.