פורסם 2007 במרץ 318 שנים חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם.שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)
פורסם 2007 במרץ 318 שנים כןקומפוסייט צהוב זה חיבור עם איכות ירודהsvideo ישפר את איכות התמונהואם תחבר את המחשב לטלוויזיה שמקבלת חיבור component אדום כחול ירוק אז בכלל תיהיה לך איכות ברמה או אפילו יותר טובה משל VGA שאתה מחבר איתו למסך
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה המהירהעכשיו רק בשביל לברר אם הבנו אחד את השני:מה קובע את האיכות? הכבל או החיבור במכשירים? במחשב יש לי יציאת SVIDEO/component ובטלוויזיה רק 21 פינים.עריכה: עוד שאלה, האיכות תיהיה מספיק טובה בשביל לראות סרטים, אפילו כשהכבל הוא 15 מטר? (לפי מה שהבנתי זה גם הורס את האיכות)
פורסם 2007 במרץ 318 שנים הכבל עצמו שצריך להעביר את האותאני לא בטוח אבל אני חושב שסקארט יכול להעביר גם על קומפוננט בעזרת מתאם כזהתעשה חיפוש בגוגל לתמונות של component to scart ותראה איך מתאמים כאלה נראיםבכל מקרה מקסימום תחבר בSVIDEO TO SCART, זה ישפר את האיכות מעבר לקומפוסייט צהוב
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר עדיין לא הבנתי, סלח לי מראש. סרטים, אני יוכל לראות כמו שאני רואה מהממיר של יס או מDVD נגיד?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים הלו הלוקודם כל תפריד ביןהממיר של יס משדר לך שידורים באיכות של קומפוסייט צהוב מה שאתה משתמש עכשיוDVD יכול להשתמש בקומפוננט כדי לשדר ב480P באיכות גבוההאם אתה רוצה לראות סרטים במחשב על הטלוויזיה לפחות באיכות טיפה נורמלית תחבר בSVIDEO מינימום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.