פורסם 2003 בינואר 222 שנים Liquid Tension Experiment I - Paradigm Shiftאם תאהב, תוריד את כל השירים בדיסק.
פורסם 2003 בינואר 222 שנים תראו, דרים זה קלאסה, אין מה לדבר...אם אתה לא מכיר אז אני ממליץ בחום להוריד שירים של Aghora... יש להם אתר רשמתי איפה שהוא,נראה לי www.aghora.org, זה סגנון מאוד נחמד, זמרת סגנון מאוד אופראי, גיטריסט חזק ומתופף שמריץ דאבלים חלק מהשיריםשירים שאני אוהב שלהם-Transfiguration, mind's reality, immortal bliisאבל כעיקרון כל הדיסק מעולה... (זה לא שאני מעודדהורדה של שירים שלהם, לי אישית יש מקורי, אבל אין להשיג בארץ)יש את Cynic (סיפור ארוך על הקשר בין שתי הלהקות, תקראה באתר) שיר מומלץ- Veil Of Maya..יש לי המלצות לשירים של סולואיסטים של גיטרה, אבל לא נראה לי שזה הנושא, אם תרצה תבקש..מקווה שעזרתי... :saint:
פורסם 2003 בינואר 222 שנים Dream theater -anna leeSavatage - belive, chance, if I go awayQueen -everything they did was great
פורסם 2003 בינואר 222 שנים אוי יש רשימות של שירים כאלה שעשיתי בעבר.......אתה מוזמן לחפש.DREAM THEATER OWNZ."שש מעלות של מערבולת פנימית"- דיסק עוצמתי ואדיר."תמונות ומילים"- יש איכות"מטרופוליס חלק 2- סצינות מזיכרון"-הדיסק הכי יפה ששמעתי בחיים שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.