פורסם 2007 במרץ 318 שנים אהלן שובמאז שקיבלתי את המחשב, התצוגה לא פועלת במיטבה.לדוגמא - כאן בפורומים, הצבע בהיר הרבה יותר מאשר הוא היה במחשב הישן.בנוסף, כשאני מדפדף באתרים - הגלילה של האתר איטית מאוד, וכשאני מנסה לגלול זה לא יורד "חלק" כמו שזה צריך להיות... ניסיתי להיכנס לאתר של הכרטיס מסך ולהוריד דרייבר, אבל אין שם דרייברים.הכרטיס מסך - leadtek px7300gs.מה אפשר לעשות? תודה
פורסם 2007 במרץ 318 שנים תראה איך שהגלילה יורדת כמו שצריך אתה צריך אולי דרייבר מתאים לעכבר ויש דבר כזה(לא בכולם) היה לי את זה עם עכבר של מיקרוסופט ואחרי שהתקנתי את התוכנה כביכול זה הסתדר אולי זה גם הבעיה שלך לפני שאתה בודק את הכרטיס מסך אהה ועוד משהו תריץ תוכנת BENCHMARK 3dmark06 או משהו כזה כדי לבדוק את הכרטיס
פורסם 2007 במרץ 318 שנים יותר פרטים יעזרו כגון: מאיפה קיבלת את המחשב? דריברים לכרטיס מסך אתה יכול למצוא ב www.nvidia.com
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר יותר פרטים יעזרו כגון: מאיפה קיבלת את המחשב? דריברים לכרטיס מסך אתה יכול למצוא ב www.nvidia.comתודה וייט, עובד כמו שצריך עכשיושאלה נוספת-אני לא מצליח לרשום בפורומים בעברית(כרגע אני מעתיק את זה מהמסנג'ר).זה כותב בכל מיני סימנים מוזרים,יש מה לעשות לגבי זה?ווינדוס XP PRO באנגלית ...
פורסם 2007 במרץ 318 שנים נסה לבטל tools -> options -> advanced -> 3rd party extentions באופציות של IE
פורסם 2007 במרץ 418 שנים תנסה לבדוק ב IE את ה Encoding תחת View.כמו כן אני מבין שיש לך עיברית בשאר התוכנות כגון ICQ,MSN,Word וכדומה רק בפורומים אתה לא יכול לכתוב עיבריתאני צודק? אם כן תנסה את מה שאמרתי לך 2 שורות מעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.