עבור לתוכן

מאוורר למעבד Pentium 4 3Ghz

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה כי זה לא המהרה, המחשב לא עובד בצורה המיטבית במהירות שיצא מהמפעל..

אני מניח שידועה לכם הבעיה עם הפנטיומים לפני ה DUAL CORE - 3 גיגה הרץ בליבה אחת, מאוד חם, וכתוצאה מכך המאוורר שעליו צריך להסתובב מאוד מהר - מה שבמערכת שלי בוודאות גורם לרעש כמו של הליקופטר בזמן המראה/נחיתה. (רק שזה תמידי ולא רק בהדלקת המחשב..)\

אז אמנם הוא עובד בסדר (אני חושב - זה לא BENCH או משהו כזה - אבל זה מספיק לדעתי) ואפילו יותר טוב מבסדר בחורף, אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב גם בקיץ - ושלא ירעיש כמו שהוא מרעיש בקיץ..

אתם כמובן רוצים נתונים נוספים כמו טמפרטורות וכו', עכשיו לא קיץ אז אני לא יכול לספק... אני רק זוכר שכשהמאוורר עלה מעל 3000 RPM בערך הוא היה ממש מרעיש, אז אני מחפש אחד יותר טוב שמרעיש פחות (ובתקווה שיבצע אותה עבודה). כרגע יש לי מקורי של אינטל, המחשב בן שנתיים שלוש בערך עם לוח אם MSI 865PE MAX שני הארדיסקים SATA/IDE מאוורר בדופן במקביל למעבד שמכניס אוויר למארז, ומאוורר אחד באחורי המחשב, מתחת לספק, שמוציא אוויר. (האם מומלץ להוסיף מאוורר בקדמת המארז - לכיוון הארדיסקים כך שזה יתגבר את המאוור שמאחורה שמוציא אוויר ותהיה זרימה מהירה יותר של אוויר?)

פורסם

מה התקציב?

אם עד 150, פריזר 7 פרו.

אם יותר מ 150, אולי BT או משהו אחר...

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא תלוי באיכות

מינימום מחיר במקסימום תוצאות - זה הרעיון

כלומר אם עוד 10% מהמחיר יקנה לי 11% ביצועים יותר - אז אני אעדיף להוסיף 10%

אבל אם זה למשל להוסיף 20% למחיר בשביל 15% ביצועים - אז אעדיף את הפחות טוב.

פורסם

פריזר 7 פרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים