עבור לתוכן

האם הצורב שלי עשה קרירה

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי צורב hp +8100 (מהירות צריבה X4), כשאני צורב דיסק בנרו תהליך הצריבה מתבצע כרגיל ללא שום בעיות buffer, זמן צריבה הוא בערך 20 דק' (מההרדיסק על אינטל 1.6), קצת יותר זמן מהממוצע לצורב X4, והבעייה מתרחשת אחרי שהתהליך מסתיים ואני כבר מקבל הודעה שהצריבה נעשתה בהצלחה, אני לוחץ discard ואז לוקח לצורב הרבה זמן עד שהוא מאפשר להוציא את הדיסק, המנורה של הכתיבה עדיין מבהבהת, ולבסוף אחרי שהיא מפסיקה להבהב, הדיסק לא יוצא, אז אני מוציא אותו ידנית מכניס לcd ואין גישה לדיסק זת'ומרת הוא פגום.

האם צורבי אינו בין בחיים יותר :'( ???

פורסם

תנסה לקנות דיסק ניקוי לעיינית ,יכול להיות שזה יציל אותו .

אבל יש סיכוי שאכן הכונן מת.

פורסם

:hat: חברי הנחמד לדעתי אתה צריך לתת לצורב שלך לנוח קצת במגירה ...

בימים אלו שכול החידושים והמהירויות של הצורבים מיתקדמים זה כבר נחות (הצורב) אבל בלי שום סיבה....

כמו שאומרים הוא עשה את שלו..... :hi:

:hi:זה די בורר שהוא יתחיל לעשות בסופו של דבר פאקים זה דגם מיושן ולא מתקדם כמו הצורבים של היום שמיתגברים על בעיות למינהם

כול צורב יגיע יומו... :behead:

החלטה ביידך.....\

:xyxthumbs:

פורסם

תן לו למות בכבוד !!! >:(

פורסם

צורבים של HP ידועים כאמינים ובעלי איכות כתיבה.

לפחות הקצת יותר חדשים (12X וכו').

יכול להיות שמשהו דפוק במסילה?

פורסם

יכול להיות, אבל אם יש לך בעיות שכמו כך שהצורב לפעמים לא קורא דיסקים, או שהוא דופק לך צריבה ואתה קולט שקרן הלייזר פתאום הפסיקה לעבוד, מן הסתם, והצורב לא קורא את הדיסק, אם דברים שכאלו קורים אז הייתי מניח שזוהי העינית. נקה אותה, אם עזר ואם לא- תצטרך להמשיך ולסבול את הצורב בכל זאת. (=

בהצלחה

פורסם

אמממ אני לא יודע מה איתך אבל הצורב שלי עשה לי כמה בעיות פעם...

יש לי HP 9100 כתיבה X8

והוא עשה לי בעיות בכתיבה לפני מספר חודשים, לכן פתחתי אותו ופשוט ניקיתי אותו ו"שיפצתי" אותו...

תנסה לעשות כל מה שאתה יכול אחרי הכל חבל על הצורב הזה...

אם לא תקנה כבר אחד חדש מתקדם וטוב.. ;)

פורסם

צורבים של HP ידועים כאמינים ובעלי איכות כתיבה.

לפחות הקצת יותר חדשים (12X וכו').

יכול להיות שמשהו דפוק במסילה?

הרגתה אותי מצחוק החברה הכי גרועה בצורבים נראית לך כאמינה????lol

שום דבר לא דפוק במסילה כל הצורב הזה דפוק! מתוך 3 דיסקים שאתה צורב רק אחד יוצא בחיים וגם הוא לא משהו והאחרים מתים(נשרפו שם בתוך הגיהנום הזה)

למה אני אומר זאת כי הבית ספר שלנו הזמין לפני שנה ומשהו כ 5 צורבים של חברת hp וכל החמישה עבדו כמו חרא וגרמו רק ליותר נזקים לאחר מכן דרשנו פיצויים מן חברה והיא אמרה שיש להביא אותם לתיקון הצורבים חזרו מן "התיקון" ועדיין עבדו כמו קקה.

הסברנו לחברה את הדבר וכן החזרנו את הצורבים וקיבלנו זיכויים שאיתם קנו הם מדפסות(לפחות בתחום הזה היא טובה).

פורסם

כמו שהסברתי בהוןדעה הקודמת הצורבים האלו אכן הם על הפנים

לי יש צורב של חברת

yamaha

מלפני קרוב לשלוש שנים ונשרפו לי איתו עד כה רק 7 דיסקים הצורה הזה צרה מלמעלה ל 500 דיסקים וכולם נקראים כמו סקאד בסידי רום

רוצה צורב שיחזיק לארוך זמן כך אחד איכותי YAMAHA!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים