עבור לתוכן

צריך עזרה קטנה בתחזמוני זיכרונות (על כמה לשים אותם ב-OC)

Featured Replies

פורסם

מפרט:

E6600

P5B DELUXE

X1950XT

ST 2X1024 800MHZ

LIBERTY 620W

קירור מים

כרגע אני עומד על 3400MHZ במתח של 1.4625.

ה-OC הזה מספיק לי אולם מידי פעם יש לי נפילות של המחשב,יש לי מערכת קירור מים אבל הטמפ' במאמץ עם TAT מגיעה עד ל-70.

בתיזמוני זכרונות לא נגעתי,על כמה לשים אותם ?

פורסם

אני מבין שעל יחס של 1:1 הם לא עוברים את ה400. שים אותם על תזמוני סטוק לבינתיים עד שלא תעבוד את ה3.6 (9X400)

פורסם

הטמפ' שלך מאוד גבוהה לקירור מים. ועוד בחורף...

ממליץ לך לבדוק את העניין. 70 מעלות בTAT זה לא משהו שמומלץ להגיע אליו באוברקלוק קבוע.

פורסם

70 מעלות בTAT זה סביר ביותר למאמץ לE6600 מומהר עם מתח 1.46..

פורסם

לא עם קירור מים.

תפרט את חלקי מערכת קירור המים(או שמדובר באחת קנוייה?)

כמו כן, מה המתח האמיתי לפי CPU-Z.

פורסם

70 מעלות בTAT זה סביר ביותר למאמץ לE6600 מומהר עם מתח 1.46..

בלי קשר לקרור מים, מסוכן למעבד להיות קבוע בכזאת טמפרטורה, וזה עלול בהחלט לקצר את החיים שלו...

פורסם

אני עוד לא ראיתי שום תוכמה שמאמצת את המעבד כמו TAT ואני אף פעם לא מגיע לכזאת טמפ' ביישומים אחרים.

פורסם

מהסיבה הפשוטה שאין עוד מאמץ כזה. גם לא עם אורתוס.

פורסם

אל תבדוק לפי TAT את הטמפ' של המעבד !

תבדוק לפי אוורסט, לפי התוכנה הזאת היא נותנת טמפ' מדויקת של מד חום אלקטרוני שנוגע הכי קרוב למעבד !

פורסם

את הטמפ' הכי מדוייקת מספקת TAT, ולא Everest.

ניתן להסיק שקריאת הליבה של Everest שהצטרפה לאחרונה מסתמכת על ה-DTS ולא על הדיודה, להבדיל מהקריאה הרגילה. ולמרות זאת, פרט למעבדי ה-E4300 עדיף להסתמך על TAT.

פורסם

את הטמפ' הכי מדוייקת מספקת TAT, ולא Everest.

ניתן להסיק שקריאת הליבה של Everest שהצטרפה לאחרונה מסתמכת על ה-DTS ולא על הדיודה, להבדיל מהקריאה הרגילה. ולמרות זאת, פרט למעבדי ה-E4300 עדיף להסתמך על TAT.

מה שונה אצל מעבד הE43?

פורסם

העניין עדיין נבדק ולכן אין עוד תשובה חד משמעית. הסברה(שהינה נכונה כפי הנראה) היא ש-TAT מזהה את ה-Tjunction של ה-E4300 כ100 מעלות, במקום 85 מעלות כפי שאמור להיות. מכיוון שחישוב טמפ' הליבה נעשה בצורה הבאה: Tjunction-DTSTemp, ניתן לראות כי במקרה דנן TAT מזייפת ב-15 מעלות כלפי מעלה.

פורסם

אז על מי כן אפשר לסמוך במקרה הזה?

פורסם

העניין עדיין נבדק ולכן אין עוד תשובה חד משמעית. הסברה(שהינה נכונה כפי הנראה) היא ש-TAT מזהה את ה-Tjunction של ה-E4300 כ100 מעלות, במקום 85 מעלות כפי שאמור להיות. מכיוון שחישוב טמפ' הליבה נעשה בצורה הבאה: Tjunction-DTSTemp, ניתן לראות כי במקרה דנן TAT מזייפת ב-15 מעלות כלפי מעלה.

אז למה אי אפשר להסתמך על TAT ולהוריד 15 מעלות מהתוצאה?

פורסם

כמו שאמרתי, מדובר כרגע בהשערה(אם כי די מבוססת), ולכן קשה להגיד על מה כדאי לסמוך. לחסר 15 מעלות מהתוצאה זאת אפשרות, אך במקום TAT ניתן פשוט להשתמש ב-Coretemp.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים