עבור לתוכן

CX300 VS JBL Reference 220. מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

השתמשתי ב-CX300 בשנה האחרונה, ונורא אהבתי אותם. רק שאיבדתי אותם לפני שבועיים בעבודה, ואני מתכנן לקנות אותם שוב.

במקרה, נתקלתי בהמלצה על האוזנייה JBL Reference 220, שמוכרים אותה בבאג ב-350 שקלים. היא יקרה יותר ב-150 שקלים מה-CX300, אבל השאלה היא אם הפרש המחיר שווה את זה? יש הבדל משמעותי באיכות בין השתיים (זא'נר מטאל)? או שכדאי לי פשוט ללכת על מה שאני כבר מכיר ואוהב (CX300)?

פורסם

אני יודע שקניתי את ה-JBLאתמול ובנתים הם מעולות ואמורות רק להשתפר עם הזמן...

גם ב-head-fi מאוד אוהבים אותם וכולם אומרים שהם יותר טובות מה-cx300

הפרש של 150 אין לי מושג אם שווה, אבל ה-cx300 לא עולות 300 שקל??

זה רק 50 הבדל...

הם גם מכיעות עם אטמים בגדלים שונים, מעביר לחיבור כזה יותר גדול למערכת,מעביר לחיבור ל-2 מקורות בו זמנית.,פלסטיק כזה

שאפשר לחבר לאוזניות ואז הם הופכות להיות מאחורי האוזן כזה,ותיק מהודר שחור יפה לכל הדברים האלה והאוזניות ביחד.

לפי דעתי שווה..

פורסם

ה-CX300 עולות 210 שקל

וזה הפרש רציני

פורסם

150 שקל זה לא נורא כל כך לפחות אתה מקבל גם מוצר יותר טוב וגם מוצר מאובזר + נרתיק שניראה פיצוץ!

מה אפשר עוד לבקש אני כבר יום ראשון ילך ליקנות אותו אז אני יצלם כמה תמונות כשהוא יהיה אצלי.

אתם יודעים שאין מה לעשות בארץ ככה הם המחירים כולם גנבים אבל זה לא אומר שאני לא יקנה אותם אם מחיר כזה בסך הכל כסף זה נייר .

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, אבל אני רוצה להיות בטוח שה-JBL יותר טובות לפני שאני מבזבז עליהם את תוספת הכסף.

מישהו התנסה עם שתיהן, ויכול להעיד בעניין?

פורסם

150 שקל זה לא נורא כל כך לפחות אתה מקבל גם מוצר יותר טוב וגם מוצר מאובזר + נרתיק שניראה פיצוץ!

תלוי למי ה150 שקל האלה לא נורא... לא משנה עד כמה איכותי המוצר.

אולי המוצר יותר טוב ואולי יותר מאובזר, אבל "נרתיק שניראה פיצוץ!" זה בכלל לא צריך להיות קריטריון לקניה, כי הנרתיק הוא לכל האביזרים ואני דיי בטוח שאנשים לא מסתובבים קבוע עם הנרתיק הזה ועם כל האבזור...

עריכה: ויש גם אנשים שלא מעניין אותם האבזור, הם קונים רק בשביל איכות הצליל, כמו שהגיב פותח התרד מתחתיי...

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין, השיקולים שלי הם רק מבחינת איכות הקול. החבילה שמסביב, לא מעניינת אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים